Συγκλονίζει η 11χρονη κόρη Αμοιρίδη: “Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε από…” Τα ψέματα της σατανικής Φρανσουάζ

Ποια η δήλωση της μικρής κόρης Αμοιρίδη για τον θάνατο του πατέρα της;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Η σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, ωστόσο ο εξάδελφος του εραστή της φαίνεται πως την κατηγορεί για ακόμα μια φορά.

Ο εραστής της Φρανσουάζ ομολόγησε, ωστόσο προσπάθησε να την προστατέψει και να πάρει πάνω του την ευθύνη, με την ίδια να αρνείται την εμπλοκή της, κάτι που έκανε έξω φρενών τον ξάδελφό του και κατέθεσε στους αστυνομικούς πως η Φρανσουάζ όχι μόνο συμμετείχε, αλλά ήταν και ο «ενορχηστρωτής» του δολοφονικού σχεδίου.

Εκτός, λοιπόν, από το γεγονός ότι ο συγγενής του εραστή της «την έδωσε» στις Αρχές, τώρα της επιφέρει και νέο χτύπημα. Κι αυτό διότι, εκείνη όχι απλά αρνείται ότι τον γνωρίζει, αλλά έχει καταθέσει πως δεν τον έχει δει καν από κοντά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη βραζιλιάνικη O Dia, ο ξάδελφος του εραστή της Φρανσουάζ έχει καταθέσει πως οι τρεις τους συναντήθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου σε μια πλατεία, κοντά σε ένα σταθμό τραίνου, στην συνοικία Duque de Caxias, της Baixada Fluminense.

Αυτό φυσικά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα! Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι Αρχές του Ρίο προσπαθούν να βρουν τυθχόν εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που έχει υποδείξει ο 24χρονος συνεργός.

Εάν τις βρουν, τότε ένα ακόμη «άλλοθι» -από τα πολλά που έχει παρουσιάσει- η Φρανσουάζ Αμοιρίδη θα καταρρεύσει και θα μετατραπεί σε μία ακόμη αντίφαση -επίσης από τις πολλές στις οποίες έχει υποπέσει- που θα είναι ικανή να την «κάψει».

Ο Eduardo Tedesch κατέθεσε πως σε αυτή την συνάντηση καταστρώθηκε το σχέδιο της δολοφονίας», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Baixada, Evaristo Bridges.

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως οι Αρχές έδειξαν φωτογραφία του 24χρονου στην Φρανσουάζ κι εκείνη απάντησε πως δεν γνωρίζει ποιός είναι.

Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν βρεθούν οι συγκεκριμένες εικόνες, τότε η 40χρονη Φρανσουάζ Αμοιρίδη θα βρεθεί σε αδιέξοδο και ίσως αναγκαστεί να ομολογήσει όσα της καταλογίζουν οι Αρχές και οι συνεργοί της.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές της χώρας ανακοίνωσαν πως έχουν καταγραφεί περισσότερες από δέκα τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ 20:00 το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου και 01:00 το πρωί, ανάμεσα στην Φρανσουάζ και τον 28χρονο εραστή της, τον αστυνομικό Sérgio Gomes Moreira Filho.

Στις ώρες αυτές ο 28χρονος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη Αμοιρίδη, τον οποίο κατέθεσε πως σκότωσε όντας σε αυτοάμυνα μετά από λογομαχία και έντονο καβγά.

Έφτασε στο σπίτι με τον ξάδελφό του 20 λεπτά αφότου έφυγε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη με την κόρη της, για να πάνε για ψώνια σε ένα εμπορικό κέντρο.

Οι επικοινωνίες αυτές χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως άλλοθι από την Φρανσουάζ Αμοιρίδη.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως έδειξε το αρχείο κλήσεων του κινητού της στους αστυνομικούς λέγοντας πως ο 28χρονος αστυνομικός της τηλεφώνησε αμέτρητες φορές για να την ρωτήσει που βρισκόταν και λέγοντας πως ήθελε να την δει, χωρίς όμως να της πει οτιδήποτε για την δολοφονία.

Ένα ακόμη άλλοθι που χρησιμοποιεί η 40χρονη Βραζιλιάνα είναι η ίδια η διαρρύθμιση του σπιτιού. Υποστηρίζει συγκεκριμένα πως δεν είδε τίποτα όταν επέστρεψε γιατί μετά την εξώπορτα υπάρχει ένα τμήμα στο οποίο βρίσκονται τα δωμάτια και τα μπάνια.

Η δολοφονία έγινε στο καθιστικό, που βρίσκεται μακρυά από το σημείο αυτό και έτσι κατέθεσε πως δεν είδε τίποτα.

Αντιθέτως, ο ξάδελφος κατέθεσε πως η Φρανσουάζ πήγε στο δωμάτιο για να δει το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Την ίδια ώρα, τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η πιο τραγική, ίσως, φιγούρα αυτής της θλιβερής υπόθεσης, η 11χρονη κόρη της Φρανσουάζ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί εάν όντως ήταν το βιολογικό παιδί του Έλληνα πρέσβη Αμοιρίδη.

Η Τζούλια, κόρη Αμοιρίδη βρίσκεται πλέον στο σπίτι μιας ξαδέλφης της Φρανσουάζ, η οποία είναι και η νονά της και το πιο συγκλονιστικό κομμάτι είναι πως θεωρεί ότι ο μπαμπάς της πέθανε σε τροχαίο.

Αυτό της είπε η Φρανσουάζ όταν συνελήφθη. Τα λόγια της μεταφέρει ένας επιθεωρητής που ήταν παρών στο περιστατικό: «Αγκάλιασε την κόρη της και της είπε: Ο μπαμπάς σου είχε ένα ατύχημα και το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Δεν τα κατάφερε. Θα πρέπει να λείψω για να τακτοποιήσω κάποιες λεπτομέρειες»…

Διαβάστε ποια η αλλαγή στην εικόνα της Πόλα Ρούπα για να μην τη συλλάβουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.