Αρναούτογλου – Νέα επιδείνωση του καιρού από 18/1: “Ασφαλίστε αντικείμενα και…”

Ποια η νέα πρόβλεψη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου;

Με έκτακτη προειδοποίησή του μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου, καθιστά ξεκάθαρη την τάση που έχει ο καιρός για περαιτέρω επιδείνωση τις επόμενες ώρες, με θυελλώδεις ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας, ιδιαίτερα στη Μακεδονία.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις ανέμους.

Μάλιστα, ζήτησε -καλού κακού- την ασφάλιση επικίνδυνων αντικειμένων, ώστε αυτά να μην παρασυρθούν από τους ανέμους και προκαλέσουν ζημιές ή και τραυματισμούς.

Δείτε τι έγραψε ο έμπειρος μετεωρολόγος στη φωτογραφία που ακολουθεί:

“Προσοχή τις επόμενες ώρες στους ισχυρούς ανέμους στην Κεντρική Μακεδονία καθώς αναμενεται ισχυρή περαιτέρω ενίσχυση των ανατολικών ανέμων, κυρίως προς το βράδυ απόψε και έως και τα ξημερώματα περίπου της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης, εντάσεως 7-8 και τοπικά, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, 9 μποφόρ.

Για καλό και για κακό

Ασφαλίστε αντικείμενα, τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς .

Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

http://www.dokari.gr/gallery.php?page=44124&current=0

Διαβάστε πού αναμένεται να χιονίσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.