Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος στην Κρήτη: Ο πατέρας του πέταξε στο κεφάλι…

Πώς 52χρονος πατέρας σκότωσε το 6 μηνών βρέφος στην Κρήτη;

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη με πρωταγωνιστή ένα αγοράκι μόλις πέντε μηνών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργικό τραπέζι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το βρέφος μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο της Σητείας αργά το βράδυ της Τετάρτης, με τους γιατρούς στο Ηράκλειο να κάνουν ότι μπορούν, όμως τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, δεν του επέτρεψαν να ζήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης, σημειώθηκε μεταξύ των γονιών του άγριος καβγάς στο σπίτι τους στη Σητεία.

Η 30χρονη μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού!

Και οι δύο πήραν το βρέφος και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού είναι υπάλληλος του Δήμου Σητείας και συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας βλάβης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αγοράκι, από την αρχή της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, μάλιστα έμεινε και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε πώς ξεκίνησε ο καβγάς των γονιών που οδήγησε στον θάνατο του βρέφους στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.