Αγωνία με εξαφάνιση 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ, Κομοτηνή: Ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ποιο πρόβλημα υγείας έχει ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ που εξαφανίστηκε από την Κομοτηνή;

Τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ, που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής, ζητά με ανακοίνωση του το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την εξαφάνιση του Μεχμεταλή Σεζάλ 6 ετών ενώ η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές το βράδυ της 22/01/2017.

Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21:30, από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεζάλ είναι κωφός.

Ο Σεζάλ έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Έχει ύψος 1,10 μ και βάρος 25 κιλά. Φορούσε γκρι ζακέτα φόρμας, μαύρο παντελόνι φόρμας, πορτοκαλί μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ιδιαίτερο πρόβλημα είναι ότι ο 6χρονος Σεζάλ είναι κωφός, κάτι που καθιστά αρκετά δύσκολη την εύρεση του μικρού παιδιού.

Επιπλέον, λόγω της μικρής του ηλικίας, θα είναι σίγουρα πολύ τρομαγμένο. Γι αυτό και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλεί οποιονδήποτε δει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα.

Διαβάστε πώς εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η 15χρονη Κωνσταντίνα Π.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.