Πρωτοφανές ξέσπασμα Φρανσουάζ: “Δεν έχω σχέση με…”. Τι είπε στην κόρη της για δολοφονία Αμοιρίδη

Ποιο το ξέσπασμα της σατανικής Φρανσουάζ για τον θάνατο του Κυριάκου Αμοιρίδη;

Για πρώτη φορά η Φρανσουάζ Αμοιρίδη δηλώνει αθώα μέσω του δικηγόρου της για το φόνο του Έλληνα διπλωμάτη και το φωνάζει «Είμαι αθώα. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία του συζύγου μου. Έχω αποδείξεις για την αθωότητα μου» αναφέρει στην εφημερίδα Real News.

Όπως ισχυρίζεται ο διάσημος βραζιλιάνος νομικός Χόρχε Βιάνια Ντόρια τα λίγα λεπτά που συνάντησε στις φυλακές την αποκαλούμενη «σατανική χήρα» ήταν συντετριμμένη. Δεν αρνήθηκε ότι ο δολοφόνος του πρέσβη ήταν εραστής της, αρνήθηκε όμως ότι η ίδια σχεδίασε τη δολοφονία.

Οι Βραζιλιάνοι αστυνομικοί όμως φαίνεται πως έχουν αποδείξεις για το αντίθετο.

Έχουν τα βίντεο που διαψεύδουν τη Φρανσουάζ και τη δείχνουν να επιστρέφει στο σπίτι, ενώ το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη ήταν ακόμη εκεί, αλλά και τη μαρτυρία του ανιψιού του εραστή της.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών στην βραζιλιάνικη εφημερίδα “O DIA”, o Εντουάρντο Μορέιρα, ο τσιλιαδόρος όπως τον έχουν ονομάσει οι αστυνομικοί, στην κατάθεση του αποκάλυψε πως μία ημέρα πριν το έγκλημα:

«Υπήρξε μια συνάντηση μεταξύ του ιδίου, της Φρανσουάζ, και του θείου του Σέρτζιο Γκόμεζ στις 26 Δεκεμβρίου, σε μια πλατεία κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής για να συζητήσουν τη δολοφονία»

Την ίδια ώρα οι Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρέλαβαν το δείγμα DNA από την υπέργηρη μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη. Η κατάσταση όμως της σορού είναι τόσο άσχημη που δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση.

Χωρίς ταυτοποίηση δεν υπογράφεται πιστοποιητικό θανάτου και η σωρός του Έλληνα διπλωμάτη δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, όπως επιθυμεί η οικογένεια του.

Η πιο τραγική φιγούρα της στυγερής δολοφονίας, είναι η ανήλικη κόρη του πρέσβη, στην οποία η μητέρα της είπε απλά πως ο μπαμπάς πέθανε σε… τροχαίο!

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα της 11χρονης κόρης του Κυριάκου Αμοιρίδη και της Φρανσουάζ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.