Δολοφονία Ιάκωβου Εμμανουήλ: Τι απίστευτο αποκάλυψαν κάμερες και τηλέφωνα. Ποιοι τον σκότωσαν

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για το άγριο έγκλημα του Ιάκωβου Εμμανουήλ;

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα δύο ζευγάρια ο συνέταιρος του θύματος και η σύντροφός του, και ένας 25χρονος με τη σύντροφό του που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε σε ρέμα στην περιοχή της Ροδιάς.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και οι κάμερες ασφαλείας έριξαν φως στη δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ και έδειξαν το δρόμο για τις έρευνες και τις προσαγωγές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνέταιρος φέρεται να μετέφερε το πτώμα στον τόπο που το ξεφορτώθηκαν, οδηγώντας το αυτοκίνητο του θύματος Ιάκωβου Εμμανουήλ, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψε για να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας είναι αποκαλυπτικό, όπως λένε κάποιες πληροφορίες.

Ο συνέταιρος «καρφώνει» τον φίλο του, όμως οι αστυνομικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τους ισχυρισμούς που προβάλλονται περί απειλών και στο βάθος «βλέπουν» οικονομικές δοσοληψίες και χρωστούμενα.

Όπως έγραψε το Cretalive, θεωρείται παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση θέσεων ως προς την υπεράσπιση των εμπλεκομένων, με το μεγάλο βάρος να πέφτει στους δύο άνδρες.

Προς το παρόν είναι γνωστοί μόνο οι ισχυρισμοί που προβάλλει ο συνεταίρος και οι θέσεις της φίλης του.

Είναι ωστόσο ανατριχιαστικό ότι ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί ο 39χρονος Ιάκωβος Εμμανουήλ και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του, ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία του.

Όλες αυτές τις ημέρες μαζί με την φίλη του έπαιζαν θέατρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr.

Το γεγονός ότι συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για καταδικαστικές αποφάσεις δεν ήταν τυχαίο και ήταν ένας καλό τρόπος για την ΕΛ.ΑΣ να τον έχει υπό κράτηση μέχρι την στιγμή που θα έφθαναν οι απαντήσεις που ήθελε στην διάθεση της.

Διαβάστε ποιοι σκότωσαν τον επιχειρηματία Ιάκωβο Εμμανουήλ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.