Πότε σταματούν τα χιόνια και βελτιώνεται ο καιρός: Πρόγνωση 9,10,11,12,13/1

Τι δείχνει η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις 9,10,11,12,13/1;

Από την Πέμπτη θα αρχίσει να βελτιώνεται η εικόνα του καιρού στη χώρα μας, ενώ την Παρασκευή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, μετά το κύμα χιονιά που πλήττει από χθες το βράδυ το σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες:

Δευτέρα 09-01-2017

καιρός: στην ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις. στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά οπού στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανόν μετά το μεσημέρι να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. βαθμιαία στο νότιο αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Τρίτη 10-01-2017

καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νοτιά οπού θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

άνεμοι: στο νοτιοανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα νοτιά. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος κυρίως στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Τέταρτη 11-01-2017

καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νοτιά. Τοπικές χιονοπτώσεις η χιονόνερο στα ηπειρωτικά.

Άνεμος: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. από το απόγευμα στα νοτιά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Πέμπτη 12-01-2017

καιρός: στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

άνεμοι: στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. στα βόρεια αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί.

θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο. παγετός κατά τόπους στα βόρεια
ηπειρωτικά.

Παρασκευή 13-01-2017

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νησιά του νοτίου και ανατολικού αιγαίου.

άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα ανατολικά. παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.