Έξαλλος ο Καλλιάνος καταγγέλλει: Στην ΕΡΤ έπεσα θύμα… [video]

Τι καταγγέλλει ο Γιάννης Καλλιάνος για την ΕΡΤ;

“Έπεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν” κατήγγειλε ο Γιάννης Καλλιάνος αναφερόμενος στα όσα αντιμετώπισε όταν άνοιξε ξανά η ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε χονδροειδεστάτη και λανθασμένη κίνηση της ΝΔ το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή την ΕΡΤ.

Ο κ. Καλλιάνος, αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ, που επί οκτώ χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ ως μετεωρολόγος μίλησε στο “Ε” λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Τα χρόνια που ήμουνα στην ΕΡΤ ήταν πάρα πολύ καλή τότε, με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση… Τελείως διαφορετική είναι σήμερα.

Δυστυχώς έχει πλέον μετατραπεί σε γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, εκείνοι που πηγαινοέφερναν τις κασέτες στο αρχείο έγιναν αρχισυντάκτες”.

“Η ΕΡΤ έχει και αξιόλογους ανθρώπους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους. Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι «γνωστοί – άγνωστοι» επαναστάτες… Ένας σκληρός πυρήνας, που είναι η ertopen, κάνει κουμάντο” τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.