Κέλλυ Σακάκου: Ποια τα συγκλονιστικά λόγια διασήμων για το χαμό. Δάκρυα, ρίγη [φωτο]

Πώς αποχαιρέτησαν τη δημοσιογράφο Κέλλυ Σακάκου οι διάσημοι;

Η είδηση του χαμού της Κέλλυς Σακάκου συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό χώρο.

Η Κέλλυ Σακάκου ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ και συνέχισε διαγράφοντας μια πολύ σπουδαία καριέρα στον δημοσιογραφικό τομέα. Εκτός από καταξιωμένη δημοσιογράφος ήταν και ένας ιδιαίτερα ευγενικός και καλοσυνάτος άνθρωπος.

Σικάτη εντυπωσίαζε σε κάθε της εμφάνιση ενώ πάντα είχε να πει μια καλή κουβέντα για όλους.

Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή «Κατσέλη» όπου σπούδασε ηθοποιός.

Σπούδασε δραματική τέχνη και δημοσιογραφία και εργάστηκε στην Τηλεόραση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση και στον Τύπο. Συμπλήρωσε 30 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες 1970 και 1980. Ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κέλλυ Σακάκου παντρεμένη χρόνια με τον Σπύρο Φασιανό για πολλά χρόνια είχε βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του μέχρι τον Ιούλιο του 2016 που εκείνος πέθανε μετά από μάχη που έδινε με το Πάρκινσον.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Σακάκου δεν μπορούσε να αποδεχτεί αυτό που συνέβη και λόγω μια επέμβασης στο ισχύο ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι για κάποιους μήνες. Συγκλονίζει η τελευταία της συνέντευξη την παραμονή Πρωτοχρονιάς που δήλωνε πως σύντομα θα φύγει, θα πάει να βρει τον σύζυγό της.

Πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ έγραψαν δύο λόγια στα social media για να την αποχαιρετήσουν.

«Με αιφνιδίασε ο θάνατός της χθες. Μπήκα στο instagram και εκεί είδα πως έχει φύγει από τη ζωή… Εγώ είχα συνεργαστεί και μαζί της, όλοι την ξέραμε, αξιοπρεπής γυναίκα, άνθρωπος… εεε δεν έχω λόγια», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

«‘Ηταν μια Κυρία… Μια καλλιεργημένη γυναίκα, ένας σοβαρός άνθρωπος της τηλεόρασης-λεζάντα απ΄αυτούς που σπάνια βρίσκεις πλέον. Σεμνή παρά τη δημοτικότητά της για τριάντα-και βάλε-χρόνια, είχε συμμετάσχει μετά χαράς σε ένα ευρηματικό «τρέιλερ» για το νέο πρόγραμμα του Mega προ ετών.

Ευγενέστατη, βάφτηκε, ντύθηκε, χτενίστηκε μόνη της, έκανε αυτό που ήξερε τόσο καλά-την εκφώνηση-και αποχώρησε… Και θυμάμαι χρόνια και χρόνια πριν, όταν ακόμη εργαζόμουν στην ΕΡΤ και την είχα ρωτήσει : «Κυρία Σακάκου, πόσο μακριά να έχω τα μαλλιά μου για την παρουσίαση των αθλητικών ειδήσεων ;

» Μου είχε πει:» Ζετούλα, η τηλεόραση όπως και όλα θέλουν μέτρο…ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά… μέτρο»…», έγραψε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

«Τωρα διάβασα οτι μας αποχαιρέτησε και η Κέλλυ Σακακου. ΠππΦφφφφ…Δε ξέρετε τι ωραίος τύπος ητανε η Κέλλυ, τι ευθύς χαρακτήρας, τι σπανια ποιότητα χιούμορ ειχε! Στα χρονια της ΕΡΤ κάναμε πολυ παρέα μεςα στην ΕΡΤ που πήγαινα για ρεπορτάζ, η αμα κατέβαινε στο μοντάζ να δει τον Φρεντυ.

Την τριάδα συμπλήρωνε η Ριτα Ασημακοπούλου και ολες μαζί με εμένα πολυ διστακτική , μικρή γαρ, πειραζαμε τη Νακυ Αγαθου. Ποςα γέλια εχουμε κανει, ποςες πλάκες.

Η Κέλλυ αγαπούσε και τα ζώα πολυ και εκει στο σπίτι στου Παπαγου παντα γάτες και σκυλιά συντρόφευαν τη ζωή της. Φαίνεται μετά το θανατο του Σπυρου άλλαξαν ολα στη Ζωή της.

Ας εχει καλο Παράδεισο, ευγενής άνθρωπος , αξια στη δουλεια και στη Ζωή. Αντε μας την έδωσες τη φάπα και εσυ. Καλο μου, Γλυκά σε αποχαιρετώ και σε θυμαμαι…», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Έφυγε σήμερα μια απο τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης . Μια πραγματική Κυρία ! Αξιολάτρευτη!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

«Αχ, βρε Κελλάκι μου… Να είσαι καλά εκεί που πας…Ρε 2017, δεν ξηγιέσαι όμορφα…», έγραψε ο Παναγιώτης Καποδίστριας.

«Σε τέτοιες προσωπικότητες κανένα αντίο δεν χωράει…Έτσι θα σε θυμάμαι, αφού έτσι ήθελες…», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε ποιος ο απίστευτος λόγος που γονείς από τη Σπάρτη κακοποίησαν άγρια το 2χρονο αγοράκι τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.