Κηδεία Αλέξη Μάρδα: Συντετριμμένη η Τάνια Τρύπη. Ποιοι διάσημοι στο τελευταίο αντίο [φωτο]

Ποιοι γνωστοί και φίλοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Αλέξη Μάρδα;

Το τελευταίο αντίο στον Αλέξη Μάρδα, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, λένε αυτή την ώρα στο κοιμητήριο Παπάγου, συγγενείς και φίλοι που πραγματοποιείται η κηδεία.

Ανάμεσά τους και η πρώην σύζυγός του, η ηθοποιός Τάνια Τρύπη, αλλά και πολλά πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου, όπως η Βάνα Μπάρμπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 75χρονος Αλέξης Μάρδας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν νεκρός εδώ και μέρες αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει.

Την πρωτοβουλία πήρε ο θυρωρός της πολυκατοικίας οπού διέμενε, καθώς είχε μέρες να τον δει και παρουσία της οικογενείας του και της αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι του οπού και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

Ο Αλέξης Μάρδας είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο πλευρό των Beatles αφού κατά το παρελθόν είχε διατελέσει ατζέντης του θρυλικού συγκροτήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Αλέξης Μάρδας και η διάσημη ηθοποιός είχαν παντρευτεί το 1993 στην Ύδρα και ο γάμος τους είχε γίνει το talk of the town.

Δυστυχώς όμως, δεν κράτησε για πολύ και οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Το διαζύγιο τους ήταν βελούδινο για χάρη της κόρης τους Μαρίνας, που ήταν και η βασική του προτεραιότητα.

Διαβάστε σε τι ηλικία πέθανε ο αρχαιολόγος Αλέξανδρος Μάντης, η “ψυχή” της Ακρόπολης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.