Διαζύγιο για Κώστα Μπακογιάννη: Ξεκινά ετοιμασίες γάμου η Σία Κοσιώνη;

Πότε παίρνει διαζύγιο ο Κώστας Μπακογιάννης;

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα φέρεται ο Κώστας Μπακογιάννης με την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, αφού το διαζύγιό του είναι στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την Πέμπτη (13/10) συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για συναινετικό διαζύγιο που είχε υποβάλει με την Κάλλια Καμπουρίδου.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και η κ Καμπουρίδου έχουν δύο παιδιά: τον 8χρονο Παύλο και της 6χρονη Δανάη.

O Κώστας Μπακογιάννης και η Κάλλια Καμπουρίδου παντρεύτηκαν τον Ιούλη του 2006 και έζησαν για 7 χρόνια μαζί. Το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Λίγο μετά το χωρισμό, στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι ανέκαθεν κρατούσε χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι γιός του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1989 από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες στη Σχολή Τζον Φ.Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων.

Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής.

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες του Κώστα Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.