Ζουμερή συνάντηση Μητσοτάκη-Μπακογιάννη στη Φιλοθέη: Τι είπαν για Καραμανλή, Ντόρα, Ποτάμι

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μπακογιάννη στη Φιλοθέη;

Ήταν μία συνάντηση χθες, σε γνωστό κατάστημα της Φιλοθέης, μεταξύ του Μητσοτάκη και του Μπακογιάννη.

Δεν κρυβόντουσαν οι άνθρωποι. Συζητούσαν τόσο όσο ο νεαρόκοσμος, που καθόταν δίπλα τους ή… λίγο πιο εκεί, να ακούει και ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.

Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις σε blogs, όσα ειπώθηκαν με γαργαλιστικές λεπτομέρειες προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον χώρο της ΝΔ.

Για το πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή:

Μητσοτάκης: Εγώ του έγραψα την δήλωση του… (δισύλλαβο όνομα)… Πιστεύω ότι ο Καραμανλής θα την διάβασε και θα κατάλαβε…

Μπακογιάννης: Πάντως πρέπει να τον προσέχουμε και να τον ενημερώνουμε…

(σσ ποιου την δήλωση έγραψε ο Κυριάκος δεν έγινε γνωστό. Προφανώς ερμηνευτικά πάντα, έγραψε κάποια δήλωση, για κάποιο θέμα, την οποία δήθεν είπε κάποιος, για να την ακούσει να την ερμηνεύσει και να καταλάβει ο Καραμανλής. Επίσης δε διευκρινίστηκε, εάν θα πρέπει να προσέξουν έτσι γενικώς τον Κ. Καραμανλή ή εάν πρέπει να τον προσέχουν… μην θυμώσει).

Για το Ποτάμι:

Με χαμόγελα συνόδευαν την συζήτησή τους για το Ποτάμι. Το γενικό συμπέρασμα από τα λεγόμενά τους, είναι ότι περιμένουν …κι άλλον βουλευτή (σσ αυτό φυσικά δεν είναι είδηση), αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάτι σε σχέση με το Ποτάμι “είναι προβληματισμένος”.

Για την Ντόρα:

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, ήταν για την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι ψάχνει να της δώσει ένα πόστο, όταν αναλάβει (;)την διακυβέρνηση γι’ αυτό και ακούσθηκαν διάφορα ενδιαφέροντα:

Το πρώτο, έχει σχέση με το τι θα κάνει με την Ντόρα Μπακογιάννη, κάτι που θα αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης “ως αρχηγός της οικογένειας”, όπως τον αποκάλεσε ο Μπακογιάννης.

Στις σκέψεις του Κυριάκου, είναι να πάει η Ντόρα …έξω.
Σε ποιο πόστο, δεν υπάρχουν και πολλά, λίγη φαντασία χρειάζεται.

Η δεύτερη σκέψη του Κυριάκου, που μάλλον δεν θα την …ξεστομίσει ποτέ στην Ντόρα, είναι η …δημαρχία Αθηνών.

Πάντως ο Μπακογιάννης, μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Του το δήλωσε ευθαρσώς, σύμφωνα με την νεανική συντροφιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην περιφέρεια θα είμαι μαζί σου, του ειπε χαρακτηριστικά…Κι εκείνος φανταζόμαστε ησύχασε…όπως ησυχάζει ο οποιοσδήποτε πολίτης της χώρας αυτής, όταν τον… διαβεβαιώνει για κάτι ο Μητσοτάκης

Α είπαν και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο…. Ήταν η μόνη συζήτηση, που έγινε… χαμηλοφώνως…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.