Πάναγιώτης Τζένος: Γιατί συνελήφθη ο διευθυντής των Παραπολιτικών. Σάλος

Γιατί συνελήφθη ο διευθυντής των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζένος;

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο Παναγιώτης Τζένος, συνελήφθη μέσα στα γραφεία της εφημερίδας και έχει ήδη οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Όπως αναφέρει το σάιτ parapolitika.gr, «αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον Δ/ντη του Ομίλου Παραπολιτικά, Παναγιώτη Τζένο, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κος Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί σαν να επρόκειτο για σύλληψη κάποιου επικίνδυνου προσώπου.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο».

Διαβάστε πώς συνελήφθη γιος γνωστού τραγουδιστής για εκβιασμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.