Πάνος Καμμένος: Ποια η κατάσταση της υγείας του. Ποια η ανακοίνωση των γιατρών

Ποια η ανακοίνωση του νοσοκομείου σχετικά, με την υγεία του Πάνου Καμμένου;

Δύσκολες και κρίσιμες ώρες πέρασε ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος με την υγεία του που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, που σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση – δήλωση του ΥΕΘΑ, σύμφωνα με το militaire.gr, αναφέρει:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξήλθε σήμερα 4 Ιανουαρίου 2017 από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Υπεβλήθη σε επιτυχή αρθροσκοπική χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος του αριστερού ώμου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετική».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δήλωση του αναφέρει:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ και ιδιαίτερα τον χειρουργό Σμήναρχο (ΥΙ) Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο Σμήναρχο (ΥΙ) Νικόλαο Κουρή.

Τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς Σμήναρχο (ΥΙ) Κώστα Κουρέλη, Αντισμήναρχο (ΥΙ) Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο Σμηναγό (ΥΙ) Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο Σμήναρχο (ΥΙ) Γεώργιο Δελήμπαση.

Ευχαριστώ, επίσης, για τη συμπαράστασή τους τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες».

Διαβάστε τι ξέχασε να φορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σκι, στο μαγευτικό Πήλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.