Σώρρας: “Θα κερδίσω τις εκλογές με…” Ποιους αποκαλεί ζώα. Στον κόσμο του ο “σωτήρας” [video]

Ποια η δήλωση του Σώρρα για εκλογές; Ποιο το ποσοστό που πιστεύει πώς θα κερδίσει;

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται έρευνα του Αρείου Πάγου σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα, ο αυτοαποκαλούμενος «σωτήρας της Ελλάδας», σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, προτρέπει τους οπαδούς του, εκτός από τις εφορίες, να σταματήσουν να πληρώνουν και τη ΔΕΗ και να στέλνουν εξώδικα, υποστηρίζοντας ότι είναι δικαιούχοι του παγκόσμιου πλούτου.

«Να μη φοβάται ο κόσμος να παραλάβει τα λεφτά του. Είναι δικά του τα λεφτά. Πιστοποιημένα με τρεις νόμους.

Ο ένας από αυτούς του ΟΗΕ, ένας άλλος της Ενωμένης Ευρώπης και ο τρίτος είναι ελληνικός και όποιος κόψει αυτό το δημόσιο αγαθό, υπάρχει ήδη κακούργημα κατά ζωής» αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας και προσθέτει:

«Όταν κατέβω στις εκλογές θα πάρω το διπλάσιο ποσοστό απ’ ότι όλα τα άλλα κόμματα μαζί. Τα ποσοστά όλων των κομμάτων δεν ξεπερνούν το 18% ενώ το δικό μου είναι 35%.

Αυτό που κάνετε στα κανάλια με ανεβάζει. Ακόμα κι αν με βρίζετε. Με κυνηγούν οι ξένες δυνάμεις. Αυτοί βάζουν τους δημοσιογράφους να λένε αυτά τα άσχημα πράγματα.

Κατασκευασμένες όλες οι εναντίον μου κατηγορίες. Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο εναντίον μου ή για τα 600 δισ. ευρώ. Όλοι αυτοί είναι ζώα. Μόνο οι Έλληνες είναι άνθρωποι.

Όλοι οι άλλοι είναι ζώα. Τα αφεντικά τους δεν έχουν δύναμη. Οτιδήποτε σκοτεινό, τελειώνει. Από εδώ και πέρα τέλος τα ψέματα.

Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη. Τελειώνουν όλοι αυτοί. Η αλήθεια θα εμφανιστεί. Το έθνος των Ελλήνων θα πάρει τον πλούτο του και θα εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία.

Θα κάνω Εθνοσυνέλευση. Ο πλανήτης σύσσωμός περιμένει αυτό το πράγμα» λέει ο Αρτέμης Σώρρας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ποια η προηγούμενη δουλειά έκπληξη του Σώρρα πριν γίνει “σωτήρας”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.