Συγκλονίζει ο Θανάσης Πλεύρης: “Έπαθα σοκ, είχα 20% πιθανότητες να ζήσω. Τώρα…” [video]

Ποιες οι δηλώσεις του Θανάση Πλεύρη για την περιπέτεια της υγείας του;

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του μίλησε στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα» ο Θανάσης Πλεύρης.

Εξιστορώντας την περιπέτειά του ο Θανάσης Πλεύρης είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση και στις 15 ημέρες έπρεπε να γίνει μια επανεξέταση.

«Την Τετάρτη εμφάνισα συμπτώματα πυρετού τα οποία υποτιμήθηκαν και φτάνουμε στην Κυριακή να ξυπνάω καλά και μέσα σε 10 λεπτά ο πυρετός να φτάνει στο 40, οι σφίξεις στις 220 και η πίεση η μεγάλη στο 7,5.

«Ξαφνικά έπαθα το σηπτικό σοκ, μέχρι τότε είχα συμπτώματα μόνο πυρετού και πόνου στο πόδι. Την Κυριακή ήταν κρίσιμη απόφαση αν θα έπρεπε να μπω στο χειρουργείο για να καθαριστεί το πόδι.

Το πρόβλημα επιδεινώθηκε γιατί ήταν σταφυλόκκοκος, μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που έφυγε από το πόδι και ανέβηκε στο πνεύμονα» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Πλεύρης.

Όπως αποκάλυψε «στο χειρουργείο έμπαινα με πιθανότητα 20% να ζήσω, όπως έμαθα αργότερα».

Ερωτώμενος για τα πικρόχολα σχόλια που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια που έδινε μάχη για τη ζωή του ανέφερε χαρακτηριστικά «σκέφτηκα ότι δεν έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ποιος βουλευτής αποκλείστηκε από τα χιόνια δυο μέρες χωρίς ρεύμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.