Απίστευτο: Ποιος Βουλευτής αποκλείστηκε από χιονιά – “Δεν έχω ρεύμα, έχω μόνο παξιμάδια και…” [φωτο]

Ποιος βουλευτής έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και δεν έχει ούτε ρεύμα;

Ο χιονιάς που πλήττει την Ελλάδα έχει αποκλείσει μεταξύ άλλων και πολλά χωριά της Εύβοιας και όπως είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, βρέθηκε εκεί και είχε σκοπό να επιστρέψει πριν τα Φώτα αλλά τους πρόλαβε ο καιρός με αποτέλεσμα να αποκλειστεί εκεί, χωρίς νερό και ρεύμα.

Οπως ανέφερε ο ίδιος ο βουλευτής Αμυράς, μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα live στο Ε, λιώνουν χιόνι για να πιούν νερό και να πλυθούν, αφού το βράσουν.

Δείτε τη φωτογραφία του βουλευτή Γιώργου Αμυρά:

Οι προμήθειες που έχουν είναι παξιμάδια, κίτρινο σκληρό τυρί και τσίπουρο, ενώ έχουν απόθεμα σε ξύλα για μιάμιση ημέρα.

«Τι κι αν ο δρόμος θάφτηκε απ´ το χιόνι κι αποκλειστήκαμε, τι κι αν κόπηκαν φως, νερό η φύση της Εύβοιας ονειρική!», σημείωσε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς την οποία συνόδευσε από σχετικές φωτογραφίες.

Παρά το κρύο και τον αδίστακτο χιονιά, ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, φαίνεται να απολαμβάνει όχι μόνο τα χιόνια και την κακοκαιρία αλλά και τον… αποκλεισμό του.

Ο Γιώργος Αμυράς, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στο μαγευτικό τόπο και δεν τον ενδιαφέρει ότι δεν έχει τα απαραίτητα εφόδια για να αντέξει την κακοκαιρία και τα χιόνια.

Διαβάστε τι ξέχασε να φορέσει ο Κυριάκος Μητσοτακης όταν πήγε για σκι στο Πήλιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.