Εξελίξεις για νεκρό βρέφος, Κρήτη: Γιατί θα πέθαινε από τη μέρα που γεννήθηκε. Τι συνέβη πραγματικά

Γιατί θα πέθαινε το βρέφος από την Κρήτη από τη μέρα που γεννήθηκε;

Με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε πριν από λίγο το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή Νεαπόλεως ο 52χρονος πατέρας του μόλις 6 μηνών βρέφους από την Κρήτη, που έχασε τη τόσο πρόωρα και με τραγικό τρόπο τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από καβγά των γονιών του.

Ο 52χρονος αναμένεται να εξηγήσει, τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Σε βάρος του 52χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Ο θάνατος του άτυχου βρέφους, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επήλθε από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία της Σητείας όσο και ολόκληρης της Κρήτης.

Στο μεταξύ, το άτυχο αγοράκι είχε δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τη μέρα που γεννήθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος νοσηλεύτηκε για ενάμισι μήνα στο Νοσοκομείο Ηρακλείου με μηνιγγίτιδα, έχοντας μέρα νύχτα στο πλευρό του τους γονείς του. Τότε τα είχε καταφέρει!

Μόλις τέσσερις μήνες μετά ξεψύχησε, αφότου δέχθηκε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- τα βίαια χτυπήματα του μεθυσμένου πατέρα του, που είναι δημοτικός υπάλληλος στη Σητεία της Κρήτης.

Ο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρα σωματική βλάβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από γλέντι, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Οπως όλα δείχνουν, επιτέθηκε στην 30χρονη γυναίκα του, που κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος. Το αγγελούδι έχασε τις αισθήσεις του και οι γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το μωρό υπέκυψε εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων (είχε κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι και στον αυχένα).

Μέχρι και σήμερα η γειτονιά της οικογένειας, όπως και οι συγγενείς (τόσο από την πλευρά της μητέρας όσο και του κατηγορουμένου) στηρίζουν τον 52χρονο, λέγοντας ότι είναι νοικοκύρης, οικογενειάρχης και άνθρωπος που δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί του.

«Το ζευγάρι υπεραγαπούσε το αγοράκι, δεν είχαμε ακούσει καβγάδες» λένε οι γείτονες.

Διαβάστε από τι πέθανε τελικά το βρέφος από την Κρήτη, δεν ήταν το κινητό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.