Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Νέος ρόλος-έκπληξη

Σε ποιο κανάλι επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Φαίνεται πώς μετά το στενό «μαρκάρισμα» της οικογένειας Κυριακού, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θέση που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Όμως αυτή την φορά μέσω της συχνότητας ενός τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο στη μακρόχρονη καριέρα του δεν είχε συνεργαστεί ποτέ μέχρι σήμερα, αυτή του ΑΝΤ1.

Οι επαφές στελεχών του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχαν ξεκινήσει πριν από τις γιορτές, ωστόσο, λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων του δημοσιογράφου είχε δοθεί παράταση χρόνου για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος κι εκδότης είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά μετά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ, «πάγωσαν» τα όποια σχέδια για τη δημιουργία καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να βγάζει από τη συχνότητά του την εκπομπή του, αλλά στο «πακέτο» συνεργασίας «έπεσε» και η παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Σε μία περίοδο με έντονες πολιτικές εξελίξεις είναι σαφές ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να ενδυναμώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του και για αυτό επέστρεψε στο σταθμό του Αμαρουσίου ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αλλά και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Έτσι πλέον και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του ο ΑΝΤ1 θέλει να κερδίσει τους τηλεθεατές και στην ενημέρωση, έναν τομέα που… υπολειτουργούσε, αν εξαιρέσουμε βεβαίως την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη…!

Τώρα, όσον αφορά την εκπομπή «Στον ενικό» φαίνεται ότι δεν θα βγαίνει κάθε βδομάδα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline, θα είναι έκτακτη όταν γίνονται μεγάλα γεγονότα και αφορούν τη κοινή γνώμη.

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία του γιου του Νίκου Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.