Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον 18χρονο που προσπάθησε να βιάσει τυφλή μάνα και κόρη

Ποιες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον 18χρονο που προσπάθησε να βιάσει τυφλή μάνα και την κόρη της;

To πρωτοφανές περιστατικό σόκαρε την κοινωνία της Νέας Μανωλάδας με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο από το Μπαγκλαντές και θύματα μια τυφλή γυναίκα, την κόρη της και έναν ομοεθνή του.

Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να βιάσει την 55χρονη και δεν σταμάτησε πουθενά έως ότου τον αφόπλισαν άνδρες του χωριού και τον ακινητοποίησαν.

Ήταν 09.30 το πρωί όταν ο 18χρονος δράστης έφτασε στο κατώφλι του σπιτιού της 55χρονης και της κόρης της που βρίσκονταν στην αυλή τους.

Κρατώντας ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών, ζήτησε επιτακτικά από την κόρη να ανοίξει την πόρτα και αυτό τρόμαξε τις δύο γυναίκες που άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Η 30χρονη άρχισε να τρέχει και να καταδιώκεται από τον 18χρονο, που ξαφνικά την άφησε και στράφηκε προς την 55χρονη που δεν μπορούσε να δει τον κίνδυνο και να προστατευτεί.

Προσπάθησε να ξεφύγει και ο δράστης την σταμάτησε κάτω από δέντρο…

Προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να την βιάσει, όταν έτρεξαν γειτόνισσες να τη σώσουν. Μάνα και κόρη φυγαδεύτηκαν σε γειτονικό σπίτι με τον δράστη να συνεχίζει να τις κυνηγά. Οι γυναίκες βγήκαν από άλλη πόρτα και έτρεξαν να σωθούν σε σπίτι μιας συγγενούς τους.

Η νεαρή γυναίκα που είχε ακούσει τις φωνές έτρεξε να βοηθήσει και έβαλε στο σπίτι της τη θεία και την ξαδέρφη της, κλειδώνοντας την πόρτα.

Ο δράστης χτυπούσε με το μαχαίρι τα τζάμια, σπάζοντάς τα και τραυματίζοντας τη νεαρή γυναίκα. Δύο ομοεθνείς του που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, κινήθηκαν προς το μέρος του για να τον σταματήσουν. Όμως ούτε αυτοί μπορούσαν να τον ηρεμίσουν. Τους επιτέθηκε με το μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον ένα, ηλικίας 37 ετών.

Κάτοικοι της Ν. Μανωλάδας μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας προσπάθησαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα να αφοπλίσουν το δράστη και στη συνέχεια να τον ακινητοποιήσουν. Τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ ο 37χρονος ομοεθνής του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και χειρουργήθηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.