Θρήνος για 47χρονη γιατρό Μαρία Κραββαρίτη: Πήγε να δει τα παιδιά της και σκοτώθηκε με το… Βαρύ πένθος για σύζυγο

Πώς σκοτώθηκε η 47χρονη γιατρός Μαρία Κραββαρίτη;

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι γιατρών, το σύζυγο και την άτυχη 47χρονη Μαρία Κραββαρίτη από την Άρτα και τον 10χρονο γιο τους.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η 47χρονη ενδοκρινολόγος Μαρία Κραββαρίτη και ο σύζυγός της που είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος, είχαν πάει μαζί με το μικρότερο παιδί τους στην Βουλγαρία, προκειμένου να επισκεφτούν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά τους που σπούδαζαν εκεί.

Ωστόσο κατά την επιστροφή τους συνέβη το μοιραίο.

Όπως μεταδίδει το epirustv, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο μαιευτήρας- γυναικολόγος εξετράπη της πορείας του λόγω μεγάλης ταχύτητας και ολισθηρότητας του οδοστρώματος στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο στο δρόμο της Βουλγαρίας.

Απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η γιατρός ενώ το 10χρονο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Pirogov στη Σόφια. Ο πατέρας, που οδηγούσε το μοιραίο BMW, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η τραγική είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία της Άρτας, καθώς η Μαρία Κραββαρίτη διατηρούσε ιατρείο και ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απροσδόκητο θάνατο της συναδέλφου τους, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους η Ιατρική Εταιρεία Άρτας και ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας.

Διαβάστε ποιος γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα σκοτώθηκε σε τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.