Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Ποιος ο τέταρτος νεκρός, φίλος Βακάκη. Το άγνωστο παρελθόν

Ποιος ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, το τέταρτο θύμα της τραγωδίας και φίλος του Βακάκη;

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος είναι το τέταρτο θύμα της φριχτής τραγωδίας που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο 83ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν η Porsche του κολλητού του Γιώργου Βακάκη, στην οποία ήταν συνοδηγός έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε υπαίθριο πάρκινγκ.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Βακάκης ήταν παιδικοί φίλοι από τη Σχολή Μωραΐτη, στην οποία φοίτησαν και οι δύο και αχώριστοι όπως λένε άνθρωποι που τους γνώριζαν.

Τα μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν οι δύο φίλοι ξεκίνησαν για την εκδρομή τους στην Αράχωβα, όπου θα περνούσαν την Καθαρά Δευτέρα.

Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία Μαρτίνου, και όχι στα Jumbo, όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Οι γονείς του είναι γιατροί με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Η μητέρα του σύμφωνα με πληροφορίες είναι νεογνολόγος και ο πατέρας του καρδιοχειρουργός.

Το προσωπικό μάλιστα του νοσοκομείου, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού είναι συντετριμμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Η κηδεία του 24χρονου θα γίνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την Πέμπτη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία Porsche και η σορός του σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο.

Διαβάστε ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Υπάτιου Πατμάνογλου για το τροχαίο στη Θήβα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.