Σύννεφο το κέρατο για ζευγάρι δημοσιογράφων: Περικοκλάδα σύζυγος, κιτς ερωμένες και διπλή ζωή

Ποιες οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή ζευγαριού δημοσιογράφων;

Διπλή ζωή φαίνεται πως κάνει πασίγνωστο και κατά τα άλλα ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιογράφων, το οποίο μόλις σβήσουν τα τηλεοπτικά φώτα, αλλάζει… πρόσωπο.

Εκείνη, πανέμορφη και καταξιωμένη στον χώρο της, κι εκείνος σοβαρός με αφ υψηλού ύφος.

Αν και τα νυχτοπερπατήματα του εν λόγω δημοσιογράφου είναι γνωστά στην “πιάτσα” των media, το ζευγάρι εμφανώς και επιμελώς δεν δίνει στόχο.

Η απατημένη σύζυγος και δημοσιογράφος, που έχει αποκτήσει και παιδιά με τον σύζυγό της, διατηρεί χαμηλό προφίλ για τα οικογενειακά της, θέλοντας να προβάλλει διακριτικά την οικογενειακή τους… γαλήνη.

Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει φτάσει στο μη περαιτέρω με τις… επιλογές των εξωσυζυγικών συντρόφων του συζύγου της (το κέρατο μάλλον δεν την πείραξε), με αποτέλεσμα να έχει μιλήσει στο στενό της περιβάλλον για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όπως αποδείχτηκε βέβαια από το ρεπορτάζ του fimes.gr, ο κύκλος της δεν είναι ιδιαίτερα στενός, καθώς οι πληροφορίες διέρρευσαν και τώρα τρέχει να τα μαζέψει!

Σημειώνεται, πως κατά καιρούς ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει απασχολήσει τα media με τις ερωμένες του, οι οποίες κατά βάση προέρχονται από τον χώρο της showbiz!

Οι κιτς επιλογές του κατά τα άλλα ισχυρού άντρα των media δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την επιλογή της “νόμιμης” συντρόφου του, η οποία θεωρείται από τις πιο προσεγμένες, καλοντυμένες και… κλασσάτες του χώρου.

Παρά όμως, τις κατ επαναληψη διαρροές των εξωσυζυγικών σχέσεων του, ο δημοσιογράφος συνεχίζει απτόητος τη δεύτερη ζωή του.

Η σύζυγός του πάλι, υπομένει την κατάσταση αλλά… έως πότε;

Διαβάστε ποια η διπλή ζωή πασίγνωστου πολιτικού με εξώγαμα και σχέση-κάλυμμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.