Σκάνδαλο: Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος με παιδί σε παράνομη σχέση με γυναίκα πολιτικό

Ένα μυστικό καλά θαμμένο φαίνεται να κρατά πασίγνωστη δημοσιογράφος, η οποία αν και χρόνια παντρεμένη και έχοντας αποκτήσει με το σύζυγός της μια κόρη, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να ζει έναν τρελό έρωτα με γνωστή γυναίκα πολιτικό.

Το μυστικό τους έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στον δημοσιογραφικό τομέα, αλλά και στο χώρο της πολιτικής, αφήνοντας άφωνους τόσο παλιούς συνεργάτες της δημοσιογράφου όσο και διάφορα στελέχη υπουργείου που εργαζόταν η γυναίκα μυστήριο.

Η πασίγνωστη δημοσιογράφος, με το χαρακτηριστικό παρουσιαστικό, είναι από τα πρώτα ονόματα στην τηλεόραση, περνώντας για χρόνια από μεγάλα κανάλια, όπως ΝΕΤ, MEGA κ.α.

Αν και τα πρώτα χρόνια της καριέρας της η δημοσιογράφος εργαζόταν στην τηλεόραση και σε εφημερίδες, η ζωή της άλλαξε άρδην τα τελευταία χρόνια, αφού όπως φαίνεται αγωνιούσε για μια μεγάλη αλλαγή τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της.

Η πρώτη βόμβα έρχεται με την γνωστή δημοσιογράφο, μη ικανοποιημένη από τη ζωή της, να τερματίζει όχι μόνο τις συνεργασίες της με τα μεγάλα κανάλια αλλά να διακόπτει και τη δημοσιογραφική της καριέρα ολοκληρωτικά.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκουν την πασίγνωστη δημοσιογράφο σε καινούργιο… πόστο, στον οποίο φαίνεται να γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής της, τη γυναίκα από το υπουργείο που της πήρε τα μυαλά.

Εντούτοις, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για τη γνωστή δημοσιογράφο και το νέο της αμόρε.

Η γνωστή δημοσιογράφος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, φαίνεται να διατηρεί αρκετά χρόνια σχέση με ανώτερο στέλεχος υπουργείου… θηλυκού γένους, παράλληλα με τον γάμο της.

Το μυστικό τους ωστόσο, φαίνεται να είναι “κοινό”, αφού πολλά είναι εκείνα τα πηγαδάκια τόσο της δημοσιογραφίας όσο και της πολιτικής που γνωρίζουν την παράνομη σχέση της δημοσιογράφου με τη γυναίκα μυστήριο του υπουργείου.

Η γυναίκα με την οποία διατηρεί σχέση η γνωστή δημοσιογράφος, έχει την ίδια περίπου ηλικία (γύρω στα 60) και σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, είναι τρελά ερωτευμένη με τη δημοσιογράφο.

Η ίδια ωστόσο, τα δυο τελευταία χρόνια αποχώρησε από το υπουργείο για αγνώστους λόγους. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με συγγραφή επιστημονικών βιβλίων.

Διαβάστε ποια η αποζημίωση μαμούθ από Μελάνια Τραμπ σε εφημερίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.