Έξαλλη η σύζυγος Καμμένου, Έλενα Τζούλη: Πώς στρέφεται κατά Κουρτάκη

Τι είπε για τον Γιάννη Κουρτάκη η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη;

«Απεδείχθη πως όλη η ομάδα των «Παραπολιτικών» υπήρξαν υπάλληλοι του καταδικασθέντος ως εγκέφαλου για το Noor 1, που μετέφερε τη μεγαλύτερη παρτίδα ηρωίνης στην Ευρώπη».

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Έλενα Τζούλη, σύζυγος και δικηγόρος του Πάνου Καμμένου, στον απόηχο της δικαστικής απόφασης με την οποία επεβλήθη ποινή φυλάκισης 23 μηνών στον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή, σε βάρος του Πάνου Καμμένου και των τριών ανήλικων παιδιών του.

Η κ. Τζούλη επεσήμανε ότι «η εταιρεία Μετρόραμα του Αιμίλιου Κοτσώνη είναι σε λειτουργία μέχρι σήμερα, είναι ενεργή, υποβάλλει ισολογισμούς και από κανένα έγγραφο δεν απεδείχθη ότι Κουρτάκης και Τζένος έχουν σταματήσει τη σχέση συνεργασίας που είχαν με τον κ. Κοτσώνη».

Η δικηγόρος του κ. υπουργού Άμυνας επεσήμανε επίσης ότι ο ίδιος κ. Κουρτάκης έχει ομολογήσει τη φιλική του σχέση με τον κ. Μαρινάκη αλλά και ότι δανειοδοτείται από αυτόν.

Πρόσθεσε δε, ότι κ. Κουρτάκης συνόδευσε τον επιχειρηματία και στη διαδικασία λήψης τηλεοπτικών αδειών.

«Όλα θα έρθουν στο φως. Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας Κουρτάκης ή κανένας που βρίσκεται πίσω από τον Κουρτάκη να τρομοκρατήσει μέσω παιδιών ή οποιονδήποτε άλλο άθλιο τρόπο» να εμποδίσουν τις έρευνες για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ και την υπόθεση Noor 1, συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.