Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Αλλάζει το σκηνικό, πού και πότε θα πετάξετε χαρταετό

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα και από τι ώρα θα μπορέσετε να πετάξετε χαρταετό;

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από το απόγευμα.

Σε πολλές περιοχές της κεντρικής, αλλά κυρίως της νότιας χώρας, θα εκδηλωθούν λασποβροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Καθαρά Δευτέρα 2017

Βελτιούμενος θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα.

Την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ωστόσο, υπάρχει και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια. Ο καιρός παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.