Νέα συγκινητική ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για τον καρκίνο

Ποια η συγκινητική ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για την Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου;

Με μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα της «Νατάσα Παζαΐτη – Κέντρο Υγείας Μαστού» η Νατάσα Παζαϊτη αναφέρεται στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, ως γενική χειρουργός- χειρουργός μαστού.

«Το viral πορτρέτο του παιδικού καρκίνου συγκλονίζει…» γράφει στο κείμενο της και συνεχίζει:

«Σκληρό, αληθινό, ανθρώπινο. Ο φωτογράφος Andy Whelan ξέρει τι σημαίνει να απαθανατίζεις την αλήθεια και αυτό έκανε με ένα πορτρέτο της κόρης του, Τζέσικα. Η μικρή που δίνει μια άνιση, σκληρή μάχη με τον καρκίνο, είναι το θέμα στην πιο συγκλονιστική δουλειά του μέχρι τώρα.

Σε αυτή τη λήψη η Τζέσικα αποτραβιέται από τους γονείς της παλεύοντας με τον πόνο. ‘Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου’ έγραψε ο ίδιος στο Facebook.

‘Οι φλέβες του μωρού μου διακρίνονται κάτω από το δέρμα της, ένα μόνο δάκρυ κυλά στο μάγουλό της, το σώμα της σφίγγεται και το πρόσωπό της παραμορφώνεται από τον πόνο» συνεχίζει στο κείμενο της η Νατάσα Παζαϊτη.

«Με τη φωτογραφία αυτή δεν θέλω να προσβάλω ή να ενοχλήσω κανέναν. Ίσως βλέποντάς την κάποιοι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο εφιαλτικός είναι ο παιδικός καρκίνος και ίσως οι ίδιοι άνθρωποι να μπορέσουν να κάνουν κάτι στο μέλλον, ώστε κανένα παιδί να μη χρειάζεται να βιώνει τέτοιον πόνο και κανένας γονιός να μην αναγκάζεται να βλέπει το ίδιο του το αίμα και την σάρκα να διαλύονται καθημερινά» καταλήγει η Νατάσα Παζαϊτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε Like στο Fimes.gr