Φρίκη με αγοράκι, Κομοτηνή: Γονείς τον ξυλοκοπούσαν και του τρυπούσαν το κορμί με…

Ποια τα βασανιστήρια που έκαναν γονείς τέρατα σε μικρό αγόρι στην Κομοτηνή;

Στη φυλακή οι γονείς-βασανιστές του αγοριού που ζητιάνευε σε δρόμους της Κομοτηνής και είχε πέσει θύμα βιασμού από άγνωστο, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Σε ποινή κάθειρξης 12 ετών καταδικάστηκαν οι γονείς-βασανιστές του αγοριού που ζητιάνευε στους δρόμους της Κομοτηνής και είχε πέσει θύμα βιασμού (!) από άγνωστο άνδρα, ενώ τριγυρνούσε ολομόναχο!

Οι γονείς-τέρατα οδηγήθηκαν στη φυλακή, ωστόσο ο βιαστής του άτυχου παιδιού εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης καταδίκασε ομόφωνα το ζευγάρι το οποίο ξυλοκοπούσε και βασάνιζε το αγοράκι (μεταξύ άλλων το τρυπούσε με καρφίτσες σε όλο το σώμα του), αναγκάζοντάς το να ζητιανεύει για να μαζεύει χρήματα και να του τα πηγαίνει στο σπίτι.

Ο μικρός εντοπίστηκε το 2014 να περπατά στην πόλη επαιτώντας και πουλώντας μικροαντικείμενα. Ο μικρός περιπλανιόταν με σκισμένα και βρόμικα ρούχα, ξυπόλητος και με μώλωπες και γρατζουνιές στο κορμάκι του.

Αρρωστημένες ορέξεις

Το πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι το αγόρι κατά το διάστημα που ζητιάνευε στους δρόμους είχε πέσει θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα (τουλάχιστον μία φορά), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν μόνο του και ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης διέταξε την απομάκρυνση του ανηλίκου από το οικογενειακό περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τον «Χρόνο», την υπόθεση χειρίστηκαν κατά την προδικασία οι εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές της Ροδόπης και τώρα το αγόρι βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον, όπου του παρέχονται φροντίδα και στοργή αλλά κυρίως ασφάλεια, μακριά από τους δρόμους και από τους γονείς του που το υπέβαλλαν σε καθημερινά βασανιστήρια.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ξάνθης, που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες (σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκαν ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών οι γονείς του αγοριού και οδηγήθηκαν σε σωφρονιστικά ιδρύματα για να εκτίσουν την ποινή τους), ικανοποίησε την κοινωνία της Κομοτηνής.

Η παρέμβαση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης Κωνσταντίνας Μελισσάρη -η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών που εκτίθενται σε κίνδυνο συνεπεία των πράξεων των γονιών τους- αποδείχθηκε σωτήρια στην περίπτωση του μικρού.

Διαβάστε πώς 46χρονος πατέρας από την Πάτρα βίασε την 16χρονη κόρη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.