Με μπούργκα Ελληνίδα Υπουργός: Για ποιο λόγο τη φόρεσε [φωτο]

Γιατί φόρεσε μπούργκα η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά;

Μπούργκα φόρεσε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο Ριάντ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κ. Κουντουρά είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία.

Στις συναντήσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, φόρεσε μπούργκα.


Η κ. Κουντουρά συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Mπιν Αμπντουλαζίζ Aλ Σαούντ προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της αποστολής υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης.

Επίσης, συμμετείχε στις διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις οποίες συζητήθηκαν και θέματα διμερούς τουριστικού ενδιαφέροντος.

Στις συναντήσεις επισημάνθηκε η σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στις τουριστικές ροές το 2016 από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα, μετά από την εκεί επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού το 2015 και την επιτυχή διοργάνωση δύο workshops προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την τελευταία διετία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

Σήμερα η Έλενα Κουντουρά βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στη Βομβάη της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.