Παραλήρημα Μανωλίδου: Ποιες οι “ναζιστικές” δηλώσεις που δίχασαν και άναψαν φωτιές [video]

Ποιες οι εθνικιστικές δηλώσεις της Μανωλίδου για την Ελλάδα που δίχασαν;

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η μέρα απαιτεί αγάπη και στοργή. Μόνο για Έλληνες όμως.

Διότι όπως ενημερωνόμαστε από την Ευγενία Μανωλίδου οι Έλληνες είμαστε ο περιούσιος λαός, ο οποίος είναι πολύ ανώτερος από τους άλλους και μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολύ πιο εύκολα από άλλους λαούς.

Αυτά και άλλα τέτοια παρόμοια, εκστόμισε σήμερα η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σε ένα ομολογουμένως αξιοζήλευτο -για Χρυσαυγίτες- κρεσέντο.

Και μπορεί τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης να βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία και να «στρογγυλεύει» όπως μπορεί τις θέσεις του, δεν ξεχνάμε όμως από πού ξεκίνησε και τι διαχρονικά πρεσβεύει, κάτι που όπως φαίνεται πράττει και η σύζυγός του.

Η γνωστή μαέστρος, Μανωλίδου, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο ελληνικός λαός είναι ανώτερος έναντι κάποιων άλλων, δόγμα που χρησιμοποιούν οπαδοί και φορείς ακραίων εθνικιστικών αντιλήψεων.

«Τρελαίνομαι όταν βλέπω χώρες χωρίς καμία απολύτως υποδομή, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα και κόσμο πολύ υποδεέστερο των Ελλήνων να μεγαλουργούν πραγματικά και να κάνουν πράγματα τα οποία εμείς θα μπορούσαμε να τα κάνουμε πολύ πολύ πιο εύκολα», ήταν τα ακριβή λόγια της Ευγενίας Μανωλίδου.

Δείτε το βίντεο στο 25:15:

Διαβάστε ποια η απίστευτη εμφάνιση της Μανωλίδου στα χιόνια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.