Μαρία Κραββαρίτη: Συγκλονίζουν αποκαλύψεις της τραγωδίας για τη 47χρονη γιατρό

Ποιες οι αποκαλύψεις για το σφοδρό τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στη 47χρονη Μαρία Κραββαρίτη;

Η 47χρονη Μαρία Κραββαρίτη σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της ξέφυγε από την πορεία του και ”καρφώθηκε” σε δέντρο.

O τραυματισμένος πατέρας προσπάθησε να σώσει την κορούλα τους.

Γιατροί και οι δύο στο επάγγελμα επέστρεφαν από τη γειτονική χώρα όπου είχαν πάει να δουν τα δύο από τα τρία παιδιά τους που σπουδάζουν ιατρική εκεί. Η μοίρα όμως τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Όπως μετέδωσαν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η άτυχη Μαρία Κραββαρίτη σκοτώθηκε ακαριαία. Ο σύζυγός της προσπάθησε να απεγκλωβίσει την κορούλα του. Πατέρας και κόρη παραμένουν τραυματισμένοι με τους συγγενείς τους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ…

Η είδηση του θανάτου της 47χρονης ιατρού συγκλόνισε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους οι οποίοι δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Μέσω facebook oι περισσότεροι, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης και αποχαιρετισμού.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η νεαρή ενδοκρινολόγος που διατηρούσε ιατρείο στην Αρτα μαζί με τον σύζυγό της και το 10χρονο παιδί τους και επέστρεφαν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία..

Απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η Μαρία Κραββαρίτη ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ το 10χρονο παιδί και ελαφρά τραυματισμένος ο πατέρας της οικογένειας.

Η τραγική είδηση που έγινε γρήγορα γνωστή ,βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Αρτας.

Διαβάστε πώς συνέβη το τροχαίο με θύμα τη Μαρία Κραββαρίτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.