Φωτιά στη Βουλή: Καυτή ξανθιά βουλευτής ΝΔ με αβυσσαλέο ντεκολτέ αναστατώνει “Παναγία και Χριστέ”

Ποια η πρώην βουλευτής της ΝΔ που προκάλεσε με το ντύσιμό της;

Σε ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου και του κόμματος του «Ελληνική Λύση» παρευρέθηκε η ΜαρίαΣόδη Σταυρινούδη πρώην βουλευτής Χίου της ΝΔ.

Μετά την ομιλία η πρώην βουλευτής ΝΔ σχολίασε ότι «η Ελλάδα διαχρονικά επέζησε χάρη στα μεγάλα ΟΧΙ» αφήνοντας έτσι αιχμές για τις υποχωρήσεις των κομμάτων.

Θυμίζουμε ότι την ημέρα της ορκωμοσίας της ως βουλευτίνα της ΝΔ είχε προκαλέσει αναστάτωση στη βουλή καθώς είχε εμφανιστεί με αβυσσαλέο ντεκολτέ με τον Γιάννη Τραγάκη να αναστενάζει : «αχ Παναγία μου και Χριστέ μου»

Σε παρέμβασή της σε πρωινή εκπομπή η νέα βουλευτής της Ν.Δ, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη είχε πει : «Εγώ στη Βουλή πήγα, έστω και επιλαχούσα, για έργο.

Όχι για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου, το μαύρισμά μου» και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα. Ούτε θεωρώ, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το ντύσιμό μου, σχολιάστηκε το μαύρισμά μου, όταν δεν έχω πάει καν διακοπές.

Υπήρξαν πάρα πολλά… Δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ, στη Βουλή, έστω και σαν επιλαχούσα, θα έρθω».

Η νησιώτισσα βουλευτής Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη ήταν η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου και βγήκε βουλευτής με μόλις 293 ψήφους!!!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε πώς ντύθηκε ο Ψωμιάδης τις Απόκριες και σχολιάστηκε έντονα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.