Μαύρο στο MEGA; Ποια η απόφαση για το κανάλι. Κέρδισε τελικά η Digea;

Ποια η απόφαση για το mega; Κέρδισε τη μάχη η Digea;

Προσωρινό μπλόκο στην απόφαση της Digea να κατεβάσει τους διακόπτες του Mega βάζει με απόφασή του το δικαστήριο.

Ο Πρόεδρος Υπηρεσίας έδωσε εντολή να μην αλλάξει τίποτα στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού μέχρι αύριο στις 11.00 οπότε και αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του για την υπόθεση.

Ο δικαστής θα κρίνει την αίτηση που έχουν υποβάλει 115 εργαζόμενοι του Mega και η ΕΤΙΤΑ, ενώ για την υπόθεση παρενέβη υπέρ των εργαζομένων και η ΕΣΗΕΑ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μην πέσει μαύρο στον τηλεοπτικό σταθμό καθώς θα υποστούν ανεπανόρθωτη βλάβη αφού θα χάσουν οριστικά τις δουλειές του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Digea εμφανίστηκε αμετακίνητη στην απόφασή της να προχωρήσει στην υποβάθμιση του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σε ανεπίσημη ανακοίνωσή της υιοθετούσε το, έωλο -σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της αγοράς-, επιχείρημα πως η πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση του Μega “δεν περιελάμβανε τη σύμφωνη γνώμη και δέσμευση των δανειστριών τραπεζών οι οποίες διαχειρίζονται τα έσοδα του σταθμού, ενώ παράλληλα, δεν προέβλεπε αποπληρωμή της οφειλής εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος”.

Επέμενε μάλιστα να πέσει “μαύρο” στο Mega και ενημέρωνε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 16/02/2017, θα προχωρήσει στα προβλεπόμενα, από τη μεταξύ τους σύμβαση παροχής υπηρεσιών, μέτρα, τα οποία εάν υλοποιηθούν θα αποτελέσουν σημαντικό πλήγμα στο εγχείρημα να παραμείνει το Mega “στον αέρα”.

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ αναστέλλουν προσωρινά τη στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί για σήμερα Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 από τις 18.00 έως τις 21.00 στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

Διαβάστε πότε ξεκινά δελτίο ειδήσεων στο mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.