Σκάνδαλο με Μελάνια Τραμπ: Συνοδός πολυτελείας με γυμνές φωτογραφίσεις. Αποζημίωση μαμούθ

Ποιο το ροζ σκάνδαλο που εμπλέκει τη Μελάνια Τραμπ;

Ποσό-μαμούθ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητά η Μελάνια Τραμπ από τη Daily Mail, η οποία σε δημοσίευμά της κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της ανέφερε ότι είχε εργαστεί και ως συνοδός πολυτελείας.

Το δημοσίευμα στην online έκδοση της Daily Mail είχε τίτλο «Γυμνές φωτογραφίσεις και ενοχλητικές ερωτήσεις για βίζες: Το πολύ πονηρό παρελθόν της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ».

Επικαλούταν ρεπορτάζ περιοδικού της Σλοβενίας, σύμφωνα με το οποίο το πρακτορείο μοντέλων που εργαζόταν την δεκαετία του 1990 στη Νέα Υόρκη η Μελάνια Τραμπ, παρείχε επίσης σε πλούσιους πελάτες και υπηρεσίες συνοδών πολυτελείας.

Με αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ζητούν το ποσό των 150 εκατ. δολαρίων και αναφέρουν πως το δημοσίευμα της Daily Mail «κατέστρεψε “την ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή” να βγάλει πολλά χρήματα η Μελάνια Τραμπ.

Μια από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο, από διαφημίσεις προϊόντων, όπως είναι κοσμήματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αξεσουάρ και αρώματα».

Στην αγωγή οι δικηγόροι της συζύγου του Αμερικανού προέδρου τονίζουν επίσης ότι η πελάτισσα τους «θα μπορούσε να κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια από επιχειρηματικές σχέσεις κατά την διάρκεια της περιόδου που η κυρία Τραμπ θα είναι Πρώτη Κυρία».

Διαβάστε πώς ήταν πριν τις πλαστικές η Μελάνια Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.