Εξελίξεις για παπά, Γέρακας: Η μυστηριώδης επίσκεψη πριν τη δολοφονία και τα 3 αποτσίγαρα. Τι ψάχνουν οι αρχές

Τι ψάχνουν οι Αρχές για τη δολοφονία του 46χρονου παπά στον Γέρακα;

Το τελευταίο αντίο στον αρχιμανδρίτη Ιερόθεο θα πουν σε λίγες ώρες συγγενείς, φίλοι και πιστοί, στο κοιμητήριο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Πεντέλης.

Το σώμα του δολοφονημένου παπά, είχε τοποθετηθεί χθες στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, εκεί που υπηρέτησε με ζήλο 17 χρόνια, κάτω από την εικόνα του Αγίου, και οι πιστοί περνούσαν, φιλούσαν τα χέρια του και άφηναν λουλούδια, αποχαιρετώντας τον αρχιμανδρίτη τους.

Η σορός έμεινε εκεί ολόκληρη τη νύχτα για όλους εκείνους που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Τραγικές φιγούρες τα αδέλφια του παπά, Μιχάλης και Ευαγγελία, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Οι ίδιοι είχαν αρκεστεί χθες, μιλώντας στο protothema.gr να ευχαριστήσουν τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Την ίδια στιγμή που συγγενείς και πιστοί ετοιμάζονται για την κηδεία, στη γειτονιά του άτυχου παπά, επικρατεί ανησυχία, αφού όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήταν ο δολοφόνος.

Οι περισσότεροι μιλούν για έναν άγνωστο άνδρα που είχε σχέσεις με τον παπά, ενώ πολλές φορές τον είχαν δει να βγάζει βόλτα το σκυλάκι του θύματος.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητά ίχνη βιολογικού υλικού, σε ένα κομμάτι γλυκού, το οποίο βρέθηκε μισοφαγωμένο, ένα ανοιχτό κουτάκι αναψυκτικού και σε τρία αποτσίγαρα. Μάλιστα, αυτά τα αποτσίγαρα ίσως δώσουν λύση στο μυστήριο με τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον ιερωμένο, εκείνος κάπνιζε ηλεκτρονικά τσιγάρα και όχι κανονικά.

Εν τω μεταξύ σε μια συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο ιερωμένος πριν βρει φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα στο Γέρακα έχει επικεντρώσει τις έρευνές της η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με τη μαρτυρία φιλικού προσώπου του θύματος, ο κληρικός του είχε εκμυστηρευθεί πως δεν θα μπορούσε να βρεθούν επιεδή θα είχε ένα σημαντικό ραντεβού στο σπίτι του.

Η Αστυνομία με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται πολύ κοντά στον δολοφόνο, ο οποίος, φαίνεται πως γνώριζε αρκετά καλά τον αρχιμανδρίτη και ειδικά το πάθος του με τη συλλογή χρυσών κειμηλίων, αφού μόλις πραγματοποίησε το έγκλημα έσπασε τη βιτρίνα του επίπλου με τα χρυσά σταυρουδάκια και κειμήλια και έφυγε ανενόχλητος.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τη δολοφονία του παπά στον Γέρακα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.