Απίστευτο: Ποιος γνωστός ηθοποιός υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος γνωστός ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες τις τελευταίες ημέρες, τις οποίες ο ίδιος όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά ανέλυσε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πολιτευτεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή όπου αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει τα πράγματα και αν πιστεύει ότι θα πάμε σε εκλογές, απαντώντας θετικά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από όσους επηρέασε για το «όχι» στο δημοψήφισμα, όταν έγινε «ναι», ενώ όταν ερωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ενδεχόμενο να πολιτευτεί, ήταν αποκαλυπτικός.

«Κάτι τέτοιο έχει αποφασιστεί. Πρέπει να μπούμε κάποιοι άνθρωποι μπροστά. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους, αν είναι η επιλογή του καθενός, ποια ήταν η συνέπεια και πώς το έκανε.

Δεν νομίζω ότι στον βαθμό που με γνωρίζει ο κόσμος, ότι θα εκπλαγεί από μένα από μία τέτοια επιλογή. Σε κάποια πράγματα είμαι αμετακίνητος».

Τέλος, ερωτώμενος για το πώς είναι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας από κοντά, απάντησε πως «είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, όπως όλοι μας όταν αισθανόμαστε ασφαλείς. Όταν σε πολεμούν όμως είναι λογικό να βγάζεις άλλο πρόσωπο».

Διαβάστε πώς η Ραχήλ Μακρή ξεφτίλισε την Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.