Θρήνος στην Πάτρα με νεκρό επιχειρηματία: “Αντώνη έρχεται η νταλίκα, πρόσεχε θα μας…” Ποιος είναι

Πώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα;

Τα 63 χρόνια μιας ζωής με ένα πολύ αξιόλογο αποτύπωμα στην πόλη της Πάτρας, έσβησαν ξαφνικά χθες στις 11:30 το πρωί από τροχαίο σε μια στενωσιά του δρόμου που κατασκευάζει η Ολυμπία Οδός, στο 126ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Πατρών, στο Κάμαρι Κορινθίας γνωστός επιχειρηματίας.

Τα λόγια της συζύγου του, της Αθανασίας (Νάνση) Μαντά «η νταλίκα έρχεται κατά πάνω μας, θα μας σκοτώσει!» ήταν τα τελευταία που άκουσε ο Αντώνης Ντρες, πριν φύγει οριστικά και ακαριαία από τη ζωή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος, τραγική συγκυρία της μοίρας με μια ελάχιστη έστω δόση τύχης: Ο Αντώνης Ντρες ερχόταν χθες από την Αθήνα με τη σύζυγο του, επιστρέφοντας από ιατρικό κέντρο στο οποίο είχαν αποθέσει τις ελπίδες τους σε σχέση με τη σοβαρή της ασθένεια.

Η Νάνση που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, τραυματίστηκε σοβαρά μεν χθες -με πολλαπλά κατάγματα- αλλά τουλάχιστον μπορεί να ελπίζει ότι ο δρόμος για μια καλύτερη ζωή, ο δρόμος που άνοιξε με τη βοήθεια του Αντώνη, μπορεί να παραμείνει ανοιχτός.

Μια ακόμη γυναίκα, συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του, η οποία και τη βοηθούσε να μετακινείται, λόγω και της σοβαρής εξέλιξης της ασθένειάς της την τελευταία τριετία, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της οικογένειας που μένουν πίσω, τα 11χρονα δίδυμα Παναγιώτης και Ειρήνη-Ελενα.

«Ο Αντώνης έζησε μια έντονη ζωή. Επιχειρηματίας με μεγάλη περιουσία, ένας καλός άνθρωπος, όμως, ένας πραγματικός μπον βιβέρ της Πάτρας, μιας εποχής που όχι μόνο απευχόταν αλλά μισούσε στην κυριολεξία τη μιζέρια.

Του άρεσαν τα πάρτι και οι πλάκες, τα ταξίδια αλλά έτρεφε και αμέριστη αγάπη στα παιδιά του που απέκτησε σε μεγάλη ηλικία.

Οπως και ο πατέρας του Παναγιώτης» αναφέρει ο ανιψιός του, επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης. Συγκλονισμένη για το χαμό του αδελφού της, η 67χρονη μητέρα του Αλέξανδρου, Αρτεμις Καλλέργη -Ντρε. Ο εκλιπών ανήκε σε μια οικογένεια με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Μια μεγάλη έκταση από τη Γεωργική Σχολή, μέχρι και τη ΝΕΟ, μεταξύ Αμερικής και Αρέθα, τους ανήκει. Εκεί ήταν το σπίτι τους ενώ ο Αντώνης Ντρες είχε ασχοληθεί κυρίως με το βενζινάδικο της Πατρών -Αθηνών 40, που σήμερα υπενοικιάζεται στον επιχειρηματία Τάσο Κολοκυθά.

Νεαρός είχε διακριθεί ως πυγμάχο, ενώ είχε συμμετάσχει και στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων στην Πυγμαχία. Τελευταία στήριζε την επιχείρηση εμπορίας μελιού από τα Καλάβρυτα που είχε στήσει μαζί με τη γυναίκα του, η οποία είναι Καλαβρυτινή στην καταγωγή.

Διαβάστε τι έγραψαν στο δρόμο φίλοι του 18χρονου Δημήτρη που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.