Απίστευτες αποκαλύψεις για Survivor: «Φάγαμε ποντίκι σαγανάκι και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα…» [video]

Τι αποκάλυψε για το Survivor ο Ηλίας Βαλάσης;

Τη στιγμή που το Survivor στον Σκάι βρίσκεται σε εξέλιξη, ένας… βετεράνος του παιχνιδιού, ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Αναστασιάδη και αποκάλυψε ορισμένες ανατριχιαστικές διατροφικές λεπτομέρειες.

Οι παίκτες του τότε Survivor, 14 χρόνια πριν, μάλλον έμαθαν χθες ότι έχουν δοκιμάσει… ποντίκια σαγανάκι.

Ο παίκτης του Survivor, πριν 14 χρόνια, αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

«Αυτά που δεν έδειχναν οι κάμερες θα ήταν αυτό που έπρεπε να δείχνουν αλλά η παραγωγή φοβόταν τις εικόνες αυτές τότε. Αυτό που συνέβαινε ήταν ο πλήρης υποσιτισμός. Σε 55 ημέρες έχασα 32 κιλά»

«Εγώ με ένα μικρό αγκιστράκι προσπαθούσα να βγάλω ψαράκια και τώρα σε αυτούς τους έδωσαν ψαροντούφεκο από τη δεύτερη ημέρα. Αν το είχα θα γυρνούσα πιο χοντρός» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι οι φετινοί παίχτες έκαναν το λάθος να πάνε φουλ φίτνες. «Αν με είχαν πάρει τηλέφωνο θα τους είχα πει «φάτε να πάρετε 20 κιλά και μετά να πάτε»» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο το φετινό παιχνίδι «δεν το πάνε σωστά και δίκαια. Είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι αλλά δεν είναι Surivor αλλά έχει μια λογική γιατί θα μείνουν μήνες εκεί».

Εμφανίστηκε ακόμα κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να υπάρχουν σεξουαλικές επαφές γιατί το κορμί για να δουλέψει θέλει ενέργεια. Άμα δεν φας δεν σηκώνεται ούτε με γερανό».

«Η στιγμή που τρελάθηκα ήταν όταν δεν είχαμε κάποια στιγμή να φάμε οπότε αναγκάστηκα να φάω γλάρο, πουλάκια και ποντίκια. Τα ποντίκια τα έκανα σαγανάκι αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς».

Πρόσθεσε, δε, ότι «είχε και ένα φίδι το μενού που το έφαγαν οι αντίπαλοι» ενώ επανέλαβε ότι «όλοι αυτοί που μπήκαν με κοιλιακούς θα υποφέρουν γιατί έτρωγαν 20 γεύματα. Θα τρελαθούν τώρα που δεν έχουν φαγητό», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.