Αποκάλυψη σοκ για 33χρονη Αποστολία, Θήβα: Πόσο μηνών έγκυος ήταν – Νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις την 33χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Θήβα;

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την ακριβή αιτία του τρομερού τροχαίου δυστυχήματος το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Porsche, η οποία έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα απ’ την σύγκρουση να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους κι εξετάζουν το υλικό απ’ τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Porsche έτρεχε με πάνω από 200 χλμ, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος φέρεται να διαδραμάτισε η απειρία οδηγού, διότι δεν συνήθιζε να οδηγάει καθημερινά αυτοκίνητο τέτοιων κυβικών.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασαν την ζωή τους η 33χρονη μητέρα και το παιδί που βρίσκονταν στο σταθμευμένο όχημα, αλλά και οι δύο επιβάτες της Porsche.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη μητέρα η οποία έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ξάδερφος του συζύγου της, Γιώργος Κωνσταντινίδης, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η γυναίκα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Κυριακής σε έναν χώρο στάθμευσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι αποτυπώνει άλλο ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έτυχε να περνάει από το σημείο λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που η Πόρσε με τον Γιώργο Βακάκη και το φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο έχει πέσει πάνω στο Honda Civic και έχει προκαλέσει το θάνατο μιας μητέρας με το τριών χρονών παιδί της.

Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες που έχουν προκληθεί από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων και την έκρηξη που ακολούθησε.

Ενώ το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο ρεύμα προς Αθήνα συνεχίζει την πορεία του, κάποια στιγμή η κάμερα καταγράφει και τον Υπάτιο, τον τραγικό πατέρα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε να χάνονται η συζυγός του Αποστολία και ο μονάκριβος γιος του Παύλος.

Χαμένος και σοκαρισμένος ο Υπάτιος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πώς από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του έχει καταστραφεί.

Έχει προηγηθεί το βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε βγαίνει από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον παράδρομο όπου βρίσκεται σταθμευμένο το Honda Civic…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.