Ακραίες δημοσκοπήσεις που τρέμει ο Τσίπρας: Γιατί δεν απάντησε στον Μητσοτάκη – Χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ

Ποιο το ακραίο σενάριο των δημοσκοπήσεων που «τρέμει» ο Τσίπρας;

Χθες, στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην δευτερολογία του, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, κάνοντας «υποδείξεις» στον Αλέξη Τσίπρα να προσέχει όταν του μιλάει!

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«…Και μια φιλική παρότρυνση, κ. Τσίπρα, για όση αξία έχει, επειδή κάποιος προφανώς σας συμβούλευσε, στις τελευταίες εμφανίσεις, να μιλάτε για το πρόσωπο μου μάλλον με υποτιμητικά σχόλια και αρκετά ειρωνικά. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο η ειρωνεία.

Όταν είστε 15 μονάδες πίσω, όταν κ. Τσίπρα υπολείπεστε 15 μονάδες, θα σας συνιστούσα να είστε λίγο πιο προσεκτικός όταν κάνετε υποδείξεις στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Καταλαβαίνω ότι έχετε περιέλθει σε μια δύσκολη θέση, αλλά η ειρωνεία σας δε θα σας βγάλει από το αδιέξοδο».

Η απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήρθε ποτέ! Γιατί άραγε;

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ στις μετρήσεις συνεχίζεται. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έγραψε πως το κυβερνών κόμμα κινδυνεύει να είναι… τρίτο σε λίγο καιρό!

Η είδηση αυτή είναι γνωστή στο Μαξίμου, ωστόσο δεν υπάρχει – προς το παρόν – απάντηση, μόνο συσκέψεις γίνονται για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και δεν είναι τυχαίο πως πριν από μερικές ημέρες, ο Αλέκος Φλαμπουράρης απευθύνθηκε στο κόσμο να του «πουν» τα προβλήματα που έχουν.

Την… τρίτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ την γνωρίζουν και στο ΠΑΣΟΚ! Αρκετά στελέχη, χωρίς να παρουσιάζουν στοιχεία, γράφουν στα social media πως έρχεται κάτι καλό.

Στις απαντήσεις του κόσμου και συγκεκριμένα εάν εννοούν τις δημοσκοπήσεις, απαντούν με την εξής φράση «…Περιμένετε».

Ίσως γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.