Βόμβα με Χατζηνικολάου: Κατεβαίνει στις εκλογές; Ποιο κόμμα του έκανε πρόταση

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την κυκλοφορία της νέας του εφημερίδας «Ειδήσεις».

Μεταξύ άλλων είπε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί προτάσεις για να βάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής κατεβαίνοντας στις εκλογές.

«Ο δρόμος αυτός δεν υπήρξε ποτέ στην δική μου σκέψη… Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις και αφού θες να είμαστε αποκαλυπτικοί σήμερα, μπορώ και να αποκαλύψω και δυο από αυτές.

Μία πρόταση ήταν αυτή που μου έκανε ο Μιλτιάδης Έβερτ να είμαι υποψήφιος στο Ευρωκοινοβούλιο. Την αρνήθηκα… δεν ήθελα να φύγω από την δουλειά μου.

Μια άλλη πρόταση ήταν αυτή που μου έκανε ο Γιώργος Γεννηματάς, μεταφέροντας την βούληση, τότε, του Ανδρέα Παπανδρέου, να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Τη εποχή που μου έγινε αυτή η πρόταση, ο πατέρας μου ήταν ακόμα βουλευτής Έβρου και υπουργός με την Νέα Δημοκρατία και βέβαια υπήρχε πρόσθετος λόγος ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι απέναντί του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν αναφέρθηκε τι θα έκανε, αν του ζητούσαν τώρα να κατέβαινε στις εκλογές αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν το αποκλείει τελείως.

Διαβάστε ποιος έκραξε τον Χατζηνικολάου και τι απάντησε ο Νίκος έξαλλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.