Ανοιχτά τα Jumbo μετά το δυστύχημα, τι ζήτησε ο Βακάκης από τους υπαλλήλους του

Τι ζήτησε από τους υπαλλήλους του στα Jumbo ο Απόστολος Βακάκης;

Δύο μέρες έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό όπου με υπαιτιότητα του γιου του Βακάκη έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Ενώ η μεγάλη οικογένεια του Jumbo, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η κοινή γνώμη βρίσκονται σε κατάσταση “σοκ”, ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας για απολύσεις εργαζομένων στα Jumbo προκαλεί αίσθηση.

Έτσι λοιπόν από χθες -σ’υμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- απολύθηκαν τουλάχιστον ακόμη 5 εργαζόμενοι, που στην πλειοψηφία τους μετρούσαν πάνω από 10 χρόνια στην εταιρεία.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται πως ο Απόστολος Βακάκης για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ζήτησε να μην κλείσει ούτε λεπτό κανένα από τα καταστήματα των Jumbo, μετά το δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του γιου του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, ειναι η ανακοίνωση του κυρίου Βακάκη προς τους εργαζομένους του και η εντολή που τους έδωσε να μην του αναφέρει κανένας το συμβάν….

Δηλαδή ούτε συλλυπητήρια που έχασε το παιδί του 24 ετών. Είναι γεγονός, πως ο κ. Βακάκης είναι σε κατάσταση σοκ και ανήμπορος να διαχειριστεί το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Ο πατέρας του Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, πήγε το πρωί της Τρίτης στη δουλειά, σύμφωνα με πληροφορίες και εξήγησε πως με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο του.

«Ο θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να σώσω το αφόρητο… Παρακαλώ στις επόμενες επαγγελματικές μας συζητήσεις να μην αναφερθείτε στο συμβάν. Η δουλειά θα με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω προς όφελος της οικογένειάς μου», αναφέρει η ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους των καταστημάτων παιχνιδιών.

Διαβάστε ποια η αποκάλυψη του Υπάτιου Πατμάνογλου για τον νεκρό Βακάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.