Χαμός με βίντεο BBC όπου παιδιά διακόπτουν συνέντευξη: Ποια η γυναίκα που εισέβαλε – Δεν ήταν νταντά. Τι είπε η γιαγιά

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με βίντεο του BBC όπου τα παιδιά εισβάλουν και διακόπτουν τη συνέντευξη του πατέρα τους.

Ποια είναι η γυναίκα που εισβάλει και που οι περισσότεροι θεώρησαν ως Φιλιπινέζα νταντά; Τι είπε η μητέρα του καθηγητή και γιαγιά των παιδιών;

Ο καθηγητής μιλούσε για τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα όταν τα παιδιά του εισέβαλαν στο δωμάτιο.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ παρακολουθούσαν τα νέα στο BBC News.

Φυσικά όχι για το θέμα, αλλά για τον καθηγητή Robert Kelly, που ενώ σχολίαζε την κατάσταση στη Νότια Κορέα, τα παιδιά του «εισβάλλουν» στο χώρο όπου μιλούσε και όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο καθηγητής έδινε συνέντευξη στο BBC News, ξαφνικά η μικρή του κόρη μπαίνει απρόσκλητη στο χώρο, δημιουργώντας την αμηχανία του καθηγητή, ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν κατάφερε να συνεχίσει το σχολιασμό του, καθώς υπήρχαν στιγμές όπου προσπάθησε για να μην ξεσπάσει σε γέλια.

Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν τελείωσε εκεί καθώς στη συνέχεια φαίνεται να εισβάλλει στο χώρο και ένα μωρό μ’ ένα καρότσι, όπου επρόκειτο για το άλλο του παιδί.

Η φερόμενη ως γυναίκα που τα πρόσεχε μάταια προσπάθησε να τα σταματήσει καθώς η «ζημιά» είχε ήδη γίνει.

Η δημοσιογράφος του BBC, Julia Macfarlane, δημοσίευσε το βίντεο σ’ ένα tweet, ενώ έγραψε: «Όταν τα παιδιά σας διακόπτουν στη μέση της ζωντανής τηλεόρασης … Μια υπέροχη στιγμή που ο φιλοξενούμενός μας το χειρίστηκε αριστοτεχνικά σήμερα το πρωί».

Δείτε BBC βίντεο με τα παιδιά και τον καθηγητή:

https://www.youtube.com/watch?v=aTQPSzOX4Ps

Ποια ήταν η γυναίκα που εισέβαλε – Νταντά ή μητέρα;

Εντύπωση έκανε το γεγονός οτι οι περισσότεροι θεώρησαν οτι η γυναίκα ήταν η Φιλιπινέζα νταντά.

Αντιθέτως, όπως έγραψε το BBC, ήταν η μητέρα των παιδιών και σύζυγος του καθηγητη, Jung-a Kim, η οποία κατάγεται από τη Ν. Κορέα.

Η παρεξήγηση ξεσήκωσε μια συζήτηση για τον ρατσισμό και για τους λόγους που μας οδηγούν σε παραδοχές χωρίς σωστή επεξεργασία των δεδομένων.

Τι είπε η γιαγιά των παιδιών

Μιλώντας στην Daily Mail, η Έλεν Κέλι, η μητέρα του καθηγητή, που έδινε συνέντευξη στο BBC όταν τα δύο εγγόνια της εισέβαλλαν στο δωμάτιο ενόσω ο γιος της βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση, εξήγησε την αιτία πίσω από το τραγελαφικό συμβάν.

«Ο Ρόμπερτ συνομιλεί συχνά μαζί μας μέσω Skype από το γραφείο του. Τα παιδιά άκουσαν τη φωνή του μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και νόμιζαν ότι είχε έρθει η στιγμή να μιλήσουν μαζί του. Ήταν απλά ξεκαρδιστικό. Τέτοιες στιγμές απλά συμβαίνουν. Το μάθημα που πρέπει ο γιος να μου πάρει από όλο αυτό είναι να κλειδώνει την πόρτα.

Υπενθυμίζεται ότι το ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τον ειδικό Robert Kelly, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πουσάν, να θέτει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την εκδίωξη από την εξουσία της προέδρου της χώρας Παρκ Γκέουν-χε.

Αλλά ξαφνικά, ένα μικρό παιδί μπαίνει στο δωμάτιο με ένα φωτεινό κίτρινο μπλουζάκι χορεύοντας πίσω του.

Στη συνέχεια φαίνεται να εισβάλλει στο χώρο και ένα μωρό με τη στράτα του. Η γυναίκα που τα πρόσεχε μάταια προσπάθησε να τα σταματήσει καθώς η «ζημιά» είχε ήδη γίνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.