Βόμβα με διαζύγιο Μαρί-Κυριακού: Ποια η αμύθητη περιουσία Μίνωα, τι δίνει στη Μαρί. Άφωνοι

Ποια η απίστευτη περιουσία του Μίνωα Κυριακού και τι θα δώσει μάλλον στη Μαρί λόγω διαζυγίου;

Το διαζύγιο του Μίνωα με την Μαρί Κυριακού έσκασε σαν βόμβα στον κοσμικό κόσμο! Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και η είδηση έχει απασχολήσει μέχρι και τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μετά από δώδεκα χρόνια όμως, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Μίνωα, για το τέλος μιας σχέσης με μια γυναίκα που άφησε το όποιο στίγμα της στην έβδομη δεκαετία της ζωής του…

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα.

Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες.

Θεωρείται σίγουρο λένε οι καλά γνωρίζοντες ότι και οι δύο πλευρές θα επιδείξουν-αν δεν το έχουν ήδη κάνει-την απαραίτητη σύνεση ώστε η διαδικασία να τελειώσει σύντομα και ομαλά.

Κανείς άλλωστε εκ των ενδιαφερομένων πλευρών δεν επιθυμεί μια αντιδικία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που πορεύθηκε αθόρυβα και ευτυχισμένο επί δώδεκα χρόνια, χωρίς να δώσει ποτέ δικαιώματα.

Η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα γύρω από ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου διαζυγίου, το οποίο συζητείται δεόντως, αφού αφορά ένα ηχηρό επιχειρηματικό όνομα όπως είναι ο κ. Μίνωας Κυριακού, που στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα εβδομήντα πέντε του χρόνια.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει στο πλευρό του λένε οι καλά πληροφορημένοι την σύζυγό του, αλλά μόνο τα παιδιά του και λίγους καλούς φίλους.

Με περιουσία 2 δις ευρώ

Ο Μηνάς σπούδασε σε Γαλλία και Ελβετία και επιστρέφοντας ιδρύει μόλις στα 23 του χρόνια τη ναυτιλιακή εταιρεία Athenian Tankers Inc. Το 1976, ίδρυσε δύο εταιρείες Εμπορίου Πετρελαιοειδών, την Bacoil International και την Athenian Oil Trading Inc., οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου.

Το 1981 έχει στον στόλο του 12 πλοία και το 1986 αριθμεί 16. Η εταιρία μετέφερε ειδικά χημικά φορτία και βρώσιμα έλαια. Μάλιστα το 1977 η Athenian Tankers Management πραγματοποιούσε με τον στόλο της το 47% του παγκόσμιου εμπορίου, ενώ εκτός από τις θαλάσσιες μεταφορές ο Μίνωας Κυριακού επένδυσε και στην εμπορία με την συμμετοχή του σε φυτείες καρύδα και φοίνικες στην Ινδία και τις Φιλιππίνες.

Το 2014, η περιουσία της οικογένειας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, ανερχόταν στα 2 δισ ευρώ.

Ένα τεράστιο θα λέγαμε ποσό για να ζήσουν και τα δισέγγονά του. Πόσα θα δώσει όμως άραγε στη Μαρί Κυριακού; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βγει καθόλου χαμένη.

Σύμφωνα με πηγές θα λάβει ένα τεράστιο ποσό από την περιουσία του Μίνωα Κυριακού, ξεχωριστά από την ακίνητη περιουσία.

Διαβάστε γιατί η Μαρί Κυριακού πήρε τα κοσμήματα της και έφυγε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.