Σκάνδαλο με πασίγνωστο μεγαλοδικηγόρο: Παράνομη σχέση με 23χρονη φοιτήτρια. Χαμός με απατημένη σύζυγο

Ποιος τρανός και πάμπλουτος δικηγόρος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με 23χρονη φοιτήτρια;

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, όταν ο ήδη δημοφιλής και πλούσιος δικηγόρος ζούσε μια ήρεμη, οικογενειακή ζωή με την πανέμορφη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο άτακτος δικηγόρος ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fimes.gr, φαίνεται ότι πλέον δεν μπορούσε να μείνει πιστός στην κατά τα άλλα κούκλα και μικρότερη του σύζυγο με αποτέλεσμα να ψάξει και τελικά να βρει άλλη αγκαλιά.

Ήταν ψηλή και μελαχρινή, ενώ η ηλικία της δεν ξεπερνούσε τα 23 χρόνια. Ερχόμενη από την επαρχία στην Αθήνα για να σπουδάσει η 23χρονη φοιτήτρια φαίνεται να αναζητούσε τη μεγάλη και πλούσια ζωή.

Ο παιχνιδιάρης δικηγόρος γοητεύτηκε τόσο από τα νιάτα της 23χρονης φοιτήτριας, όσο από τα νάζια και την όρεξη της για έξαλλη ζωή.

Η έλξη ήταν αμοιβαία, από τη μια ο μεγαλύτερος, έμπειρος και γεμάτος εξουσία δικηγόρος, από την άλλη η πανέμορφη και νέα 23χρονη φοιτήτρια έζησαν έναν έρωτα θυελλώδη για περίπου έναν χρόνο.

Οι εξορμήσεις τους εκτός Αθήνας δεν φάνηκαν να ανησυχούν τον πετυχημένο δικηγόρο, αφού ο κύκλος του ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και η γυναίκα του αρκετά γνωστή στα κοσμικά σαλόνια.

Αν και ο έρωτάς του κράτησε λίγο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fimes.gr, ο τρανός και πετυχημένος δικηγόρος φαίνεται ότι ήταν τόσο ερωτευμένος με την 23χρονη φοιτήτρια που της πλήρωνε ακόμη και το ταξί για τις βραδινές εξόδους τους και για το πανεπιστήμιό της.

Η 23χρονη φοιτήτρια καταγόταν από φτωχική οικογένεια και όπως φαίνεται, κολακεύτηκε ιδιαίτερα από τις ανέσεις που της παρείχε ο πλούσιος σύντροφός της.

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα, η παθιασμένη σχέση του δικηγόρου και της 23χρονης φοιτήτριας έληξε άδοξα και απρόσμενα. Οι λόγοι δεν έγιναν ποτέ γνωστοί.

Φήμες αναφέρουν, πώς η γυναίκα του πετυχημένου δικηγόρου μαθαίνοντας την παράνομη σχέση του συζύγου της τον απείλησε με διαζύγιο.

Η δεύτερη ευκαιρία της απατημένης συζύγου δεν άργησε να έρθει, κάνοντας τον άτακτο δικηγόρο να τερματίσει άμεσα την παράνομη σχέση του με την 23χρονη φοιτήτρια και να γυρίσει στην οικογένεια του.

Τα χρόνια πέρασαν και από ότι φαίνεται το αγκάθι δεν έφυγε ποτέ ανάμεσα στον δικηγόρο και την απατημένη σύζυγο. Πλέον ζουν χωριστά ενώ το διαζύγιο βγήκε ένα χρόνο μετά την απιστία του δικηγόρου.

Διαβάστε ποια πασίγνωστη δημοσιογράφος σε παράνομη σχέση με γυναίκα πολιτικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.