Συναγερμός σε Ελλάδα και εξωτερικό: “Ο Τσίπρας προκηρύσσει εκλογές σε λίγες ώρες”

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για ενδεχόμενες εκλογές;

Συναγερμό σε Ελλάδα και εξωτερικό έχει προκαλέσει η πληροφορία που μεταδίδει ως έκτακτη το γνωστό οικονομικό site ForexLive.com και αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να ανακοινώσει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ήδη η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στα κομματικά επιτελεία στην Ελλάδα, ενώ μεγάλη είναι και η ανησυχία από την πλευρά των δανειστών, οι οποίοι, σαφώς, δεν θα επιθυμούσαν η χώρα να μπει, στην παρούσα φάση, σε μια νέα πολιτική περιπέτεια.

Ενδεικτικά, όπως γράφει ο συντάκτης της είδησης, Ράιαν Λίτλστοουν, επικαλούμενος πηγές:

«Ουάου. Έχω μια αποκλειστική είδηση από πηγές για σας.

Σύμφωνα με φήμες στην Ελλάδα, ο Tσίπρας μπορεί να καλέσει συνέντευξη Τύπου σήμερα ή αύριο για να παραθέσει τις τελευταίες απόψεις του για τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για τη διάσωση, εστιάζοντας κυρίως στο να μιλήσει για τη Γερμανία και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεν θα έχει να πει κάτι ευχάριστο.

Λέγεται, επίσης, ότι υπάρχει πιθανότητα είτε να απειλήσει ότι θα προκηρύξει εκλογές είτε να το κάνει όντως.

Αν και οι απειλές του Τσίπρα περί εκλογών δεν είναι κάτι νέο, οι φήμες εντείνονται.

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληροφορία ως καθαρή φημολογία μέχρι να επιβεβαιωθεί και μολονότι δεν εμπιστεύομαι συχνά τις φήμες, αυτή τη φορά εμπιστεύομαι την πηγή μου. Θα σας ενημερώσω αν ακούσω περισσότερα».

Δείτε Τσίπρα και Περιστέρα αραχτούς στο γρασίδι στην Αίγινα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.