Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη. Βιογραφικό

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Θρηνεί σήμερα ο χώρος του θεάτρου και του κινηματογράφου για το χαμό της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη.

«Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η αγαπημένη Ευαγγελία Σαμιωτάκη… μάνα ΜΟΥ σε πολλά έργα στο θέατρο και την τηλεόραση… καλό ταξίδι καλή μου κυρία…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κοντινό της περιβάλλον, πιθανολογείται ότι πέθανε από ανακοπή.

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη υπήρξε σύζυγος του αξέχαστου Σπύρου Καλογήρου και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Χθες το βράδυ και ενώ κοιμόταν, ξύπνησε καθώς αισθάνθηκε έντονη δυσφορία. Πριν καν προλάβουν οι οικείοι της να την ηρεμήσουν και να τη δει κάποιος γιατρός ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι στις 12.00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου στο Μαρκόπουλο.

Ευαγγελία Σαμιωτάκη Βιογραφικό

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γεννήθηκε το 1934 και είναι ηθοποιός, απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου.

Στα 18 της παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

Τους τελευταίους μήνες η Ευαγγελία Σαμιωτάκη είχε περάσει δύσκολες ώρες, καθώς μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία.

Η αγαπημένη ηθοποιός τρία χρόνια μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του ποδιού της, ύστερα από γάγγραινα που έπαθε, αποφάσισε να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού της, αφού το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί.

«Τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία, γιατί το αριστερό μου πόδι έχει προσβληθεί από ένα ισχυρό μικρόβιο και για αυτόν τον λόγο έχω πάρει του κόσμου την αντιβίωση χωρίς αποτέλεσμα» είχε αποκαλύψει η Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.