Γιώργος Βακάκης: Στη Βουλγαρία η σορός και η τελευταία πράξη του δράματος. Εξελίξεις

Ποιες οι εξελίξεις μετά τη μυστική κηδεία του Γιώργου Βακάκη στο Κοιμητήριο του Βύρωνα;

Υπό άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς συνέβη και με την νεκρώσιμη ακολουθία στο κοιμητήριο του Βύρωνα, η οικογένεια του Γιώργου Βακάκη αναχώρησε χθες για την Σόφια της Βουλγαρίας, προκειμένου να προχωρήσει στην αποτέφρωση της σορού του.

Εκεί ολοκληρώθηκε χτες η τελευταία πράξη του δράματος για τον Απόστολο Βακάκη, την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες τους με την αποτέφρωση της σορού του νεαρού που σκοτώθηκε στο φρικιαστικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής, με την Πόρσε του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Γιώργου Βακάκη μεταφέρθηκε οδικώς στην Σόφια της Βουλγαρίας την Τετάρτη, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του ταξίδεψαν ως εκεί την Πέμπτη, αεροπορικώς, για την τελετή της καύσης.

Το ταξίδι τους πραγματοποιήθηκε, με βάση τα όσα διέρρευσαν από τον φιλικό τους κύκλο, με νοικιασμένο αεροσκάφος για λόγους ιδιωτικότητας, οι οποίοι απέκλειαν την πτήση με κάποια εταιρία.

Το ίδιο συνέβη και με την κηδεία, που έγινε την Τετάρτη στο κοιμητήριο του Ζωγράφου, με παρόντες μόνο την οικογένεια, μια έμπιστη γυναίκα από το προσωπικό που κρατούσε την μητέρα και άλλο ένα άτομο.

Μόνο αυτοί αποχαιρέτησαν το λευκό φέρετρο που είχε στολιστεί με λουλούδια και το οποίο μετά την νεκρώσιμη ακολουθία που διήρκησε μία ώρα ξεκίνησε για το ταξίδι προς την Βουλγαρία.

Η οικογένεια έντονα φορτισμένη μετά την τελετή, επέστρεψε στην κατοικία των Βορείων προαστίων, προκειμένου τα μέλη της να ηρεμήσουν από την πολύ έντονη συγκινησιακή φόρτιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την σφοδρή επιθυμία στενότατων φίλων του Γιώργου Βακάκη να επισκεφθούν τους γονείς και τα αδέρφια του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το σπίτι παρέμενε ερμητικά κλειστό σε όλους και η είσοδός του άνοιξε την Πέμπτη για το ταξίδι στο κρεματόριο στην Σόφια, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας.

Σε μια τελετή που κράτησε περίπου δύο ώρες ο Απόστολος Βακάκης, η πρώην σύζυγός του και οι δύο του κόρες αποχαιρέτησαν για πάντα τον Τζώρτζη τους, όπως τον έλεγαν.

Όταν όλα τελείωσαν παρέλαβαν την τεφροδόχο και επέστρεψαν στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα και απέραντη θλίψη, προσπαθώντας πια να επιστρέψουν σταδιακά και όσο αυτό είναι εφικτό σε μια πραγματικότητα, από την οποία θα λείπει ο Γιώργος τους, ένα παιδί παθιασμένο με την ζωή, που έφυγε τόσο ξαφνικά, μια Κυριακή σε ένα δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την σφοδρότητά του.

Οι εικόνες από την ολέθρια σύγκρουση, όπου η Porsche που οδηγούσε ο υιός Βακάκης έχοντας συνοδηγό του τον άτυχο Ανδρέα Γεωργακόπουλο, συνέθλιψε το Honda Civic του Υπάτιου Πατμάνογλου, ο οποίος μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε την γυναίκα του και το παιδί του, δύσκολα θα ξεχαστούν.

Διαβάστε πώς τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του Γιώργου Βακάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.