Επιστροφή βόμβα στην πολιτική: Ποιος πρώην υπουργός ετοιμάζεται για δήμαρχος Αθηναίων

Ποιος πρώην υπουργός ετοιμάζεται για δήμαρχος Αθηναίων;

Την επιστροφή του στην πολιτική προετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες, τέως υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή που απήχε επί χρόνια από τον πολιτικό στίβο.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βουλγαράκη, ο οποίος, σύμφωνα με τα parapolitika.gr, εμφανίζεται να «φλερτάρει», με το δημαρχείο της Αθήνας.

Μετά την αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, σύμφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο διάστηµα έχουν λάβει χώρα πολλές «γαλάζιες» µαζώξεις, ως αποτέλεσµα πρωτοβουλιών από στελέχη της ΟΝΝΕ∆ που ανήκουν στη γενιά του Γιώργου Βουλγαράκη, συζητώντας το ενδεχόµενο ο πρώην υπουργός να διεκδικήσει το αξίωµα του δηµάρχου της Αθήνας.

Οι τελευταίοι παρουσίασαν στον πρώην υπουργό την ιδέα να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2019, διεκδικώντας τον δήµο της πρωτεύουσας, θεωρώντας ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον Γιώργο Καµίνη.

Το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι τυχαίο και ξαφνικό. ∆εν είναι µυστικό πως και στο παρελθόν ο Γιώργος Βουλγαράκης αντιµετώπιζε πολύ θετικά την προοπτική να διεκδικήσει τη δηµαρχία της Αθήνας.

Πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν ένα από τα στελέχη της Ρηγίλλης που διεκδικούσαν το κοµµατικό χρίσµα για τον ∆ήµο Αθηναίων µια κούρσα στην οποία επικράτησε τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.