Εμπρησμός σε κομμωτήριο γνωστού κομμωτή: Οι μπράβοι και οι απειλές

Τι συνέβη σε κομμωτήριο γνωστού κομμωτή;

Στόχος εμπρηστών έγινε το κομμωτήριο πασίγνωστου κομμωτή.

Σύμφωνα με το nasosblog.gr, μέσα σε λίγους μήνες είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στόχος κακόβουλης ενέργειας.

Λίγο μετά τις τρεις το βράδυ, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο υποστατικό και στο σημείο έσπευσε αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία με τρία οχήματα. Γύρω στις 3:20, η φωτιά τέθηκε ευτυχώς υπό έλεγχο.

Και να ήταν μόνο αυτό;

Στο συγκεκριμένο κομμωτήριο στη Λεμεσό τοποθετήθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός στις 17 Δεκεμβρίου που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αντιπαράθεση του αδελφού του γνωστού κομμωτή με ανθρώπους της νύχτας και για δικαστική διαμάχη μεταξύ τους.

Ο κομμωτής είναι ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση.

Μάλιστα, πηγές μου αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε ένα βράδυ πριν την εκδίκαση της υπόθεσης όπου ο κομμωτής ήταν βασικός μάρτυρας κάτι το οποίο αποκλείει το ενδεχόμενο απλής σύμπτωσης.

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη βασικού υπόπτου που σχετιζόταν με την δικαστική υπόθεση ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια καθώς δεν προέκυψαν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.

“Οπως είναι λογικό, η αστυνομία δεν αποκλείει το γεγονός οι δύο επιθέσεις να συνδέονται μεταξύ τους και έτσι προέβη σε συλλήψης με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον 24χρονου Ελληνοκύπριου που φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.

Διαβάστε πώς βρέθηκε νεκρός ο κομμωτής Γιάννης Αγγελάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.